Zuhal müzik 'e acil duyuru!

Cevap: Zuhal müzik 'e acil duyuru!

tempo ve user drum kit.bi gün düğünde tempo hızlandırayım derken dalgınlığıma geldi ritim değişti.düğün çorba oldu allahtan toparladım...zuhal müzik sokmuş keçi sakallı elemanları yanına.ne anlar o adamlar türk müziğinden allah aşkına.gidiyom zuhal müziğe gitarist eleman bana orgu tanıtmaya çalışıyo.daha ritimlerin nerde olduğunu bilmiyo..en son sen elleme kardeşim ben incelerim dedim...adam bi ritim göstercek basmadığı düğme kalmadı arkadaş...gw8 allah için ekmeğini yiyorum şu anda.düğün salonumuz çift katlı.çift düğün olduğu zaman org işimi görüyo ama tek düğün olduğu zaman ne yalan söyleyeyim onu kenara koyup pa80 kullanıyorum...ayrıca bi sese tek efekt verebiliyoruz.bu da kötü bi özellik.mesela distration ile phaser birlikte kullanamıyorum.

şu cihazda bir tek özellik neleri doğurur haberleri yok...şu user drum kit olayı yapılsaydı ne ritimler kullanılırdı bu cihazda.ama bence burda boşuna uğraşıyoz.kulak veren olmaz çünkü.

süleyman erol hocam çok yerinde ve objektif bir bakışla bir değerlendirme yapmışsınız .
yukarda değindiğiniz 11 farklı başlıktan bir çoğu yazılımla düzenlenip değiştirilebilecek veya geliştirile biliecek gibi görünüyor yada en azından gönül öyle ister
bu eksık ve aksaklıkların giderilmesinden başka bence yapılması gereken bir şey daha var

açılış esnasında o anda gw8 i hangi modda kullanmak istediği gibi bir soru sorulmalıki bu sayede mevcut fonksiyon düğmeleri bu soruyo verilen cevaba göre işlev kazanmalıdır.mesela play modu ve edit modu gibi bir seçim olabilir .performans için kullanılacagı zaman play modunda ,düzenleme ayarlamalar yapılacagında edit modunda açmak gibi....

roland için en çok kafa patlatanlardan biride benim sanırım.zuhal müzikle hem mail hem yüzyüze kaç kere konuştum yırtındım hatırlamıyorum sayısını.ama kıllarını kıpırdatmıyorlar o ayrı.hevesiniz kursağınızda kalmasın inşallah ama bilmiyorum pekte birşeyler olacağını sanmıyorum.

süleyman erol hocam çok yerinde ve objektif bir bakışla bir değerlendirme yapmışsınız .
yukarda değindiğiniz 11 farklı başlıktan bir çoğu yazılımla düzenlenip değiştirilebilecek veya geliştirile biliecek gibi görünüyor yada en azından gönül öyle ister
bu eksık ve aksaklıkların giderilmesinden başka bence yapılması gereken bir şey daha var

açılış esnasında o anda gw8 i hangi modda kullanmak istediği gibi bir soru sorulmalıki bu sayede mevcut fonksiyon düğmeleri bu soruyo verilen cevaba göre işlev kazanmalıdır.mesela play modu ve edit modu gibi bir seçim olabilir .performans için kullanılacagı zaman play modunda ,düzenleme ayarlamalar yapılacagında edit modunda açmak gibi....

Bu gerçekten yaratıcı bi fikirdi bence :D tebrikler

KATİP 20 ye cevaben:
değerli dostum konuya bir çok arkadaşım gibi vakıf olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim..belirtiğiniz gibi benim önerilerim yazılımla olacak şeyler.aletin fiziksel ve elektironik devrelerini değiştirsinler diye bir isteğimiz zaten anlamsız olur..mode öneriniz konusunda çok haklısınız...zaten bizim önerilerimiz ancak belirtiğiniz başlıklar altında önem kazanır...
burada sizin adınızla bir daha duyuralım İSTEKLERİMİZ YAZILIMLA İLGİLİ OLSUN...sevgilerimle...

Moderatör tarafında düzenlendi:

yahu ne alakası var konuyla şimdi?
ne zman vazgeçeceksiniz bu işlerden bilmiyorum ki...!

Ch.

Merhabalar;

Amacım tartışma yaratmak veya şu marka bu marka kavgası değil,

arkadaşların isteklerine bir bakın, bunların hepsi havada kalır, cihaz fabrikasyon hali ile geliyor, sizin istedikleriniz yapılması çok zor, bunun için tekrar yazlım yapılması gerekiyor vs. vs zaten bu cihazın karakteristik özelliği bu isteklere müsait değil, gw8 gibi bir cihazdan pratiklik beklemek çok doğru değil, Sonuç para+performans, bu böyle gelmiş böyle gider.. gw8 çıktığından beri bu cihaz için ne yapıldı? bana göre hiçbirşey, yapılabilirmiydi tartışılır. çıkalı yanlış bilmiyorsam neredeyse 2 sene oldu. bu cihazı işlemek kit ritim ses vs kullanıcıların elinde, zuhal müzik bu istekleri yapabilirmi bilmiyorum, takip ettiğim kadarı ile roland kullanıcıları zaten zula müzikten şikayetçi. ilgisizler, belkide kendilerine göre haklılar sonucta bu cihazı roland üretiyor onlarda pazarlamasını yapıyorlar.roland hala türkiye için veya türkiye yapısına uyan bir cihaz çıkartmadı.

yine söylüyorum bu kadar beklenti içine girmek yanlış, istekerinize hangi klavye cevap veriyorsa o cihazı satın almak daha mantıklı.

Syg.

İnş. versiyon 3 çıkar ve beklentilerimiz olur.

konu güncel kalsın...

Merhabalar;

Amacım tartışma yaratmak veya şu marka bu marka kavgası değil,

arkadaşların isteklerine bir bakın, bunların hepsi havada kalır, cihaz fabrikasyon hali ile geliyor, sizin istedikleriniz yapılması çok zor, bunun için tekrar yazlım yapılması gerekiyor vs. vs zaten bu cihazın karakteristik özelliği bu isteklere müsait değil, gw8 gibi bir cihazdan pratiklik beklemek çok doğru değil, Sonuç para+performans, bu böyle gelmiş böyle gider.. gw8 çıktığından beri bu cihaz için ne yapıldı? bana göre hiçbirşey, yapılabilirmiydi tartışılır. çıkalı yanlış bilmiyorsam neredeyse 2 sene oldu. bu cihazı işlemek kit ritim ses vs kullanıcıların elinde, zuhal müzik bu istekleri yapabilirmi bilmiyorum, takip ettiğim kadarı ile roland kullanıcıları zaten zula müzikten şikayetçi. ilgisizler, belkide kendilerine göre haklılar sonucta bu cihazı roland üretiyor onlarda pazarlamasını yapıyorlar.roland hala türkiye için veya türkiye yapısına uyan bir cihaz çıkartmadı.

yine söylüyorum bu kadar beklenti içine girmek yanlış, istekerinize hangi klavye cevap veriyorsa o cihazı satın almak daha mantıklı.

Syg.

İşte bunu bu şekilde anlatmak da daha güzel değil mi?:)

Ch.

ne yazıkki bende gw-8 kullanmış biri olarak biraz daha gelişmesi gerek bu aletin batı tonları çok güzel ama ritim olarak biraz zayıf ayrıca yazılım olarak da bazı açıkları var bunlar giderilirse iyi bir alet olabilir ama ne yazkki türk soundları yetersiz ritimlerdede tonlar çok kötü hala roland e-40 seviyelerinde eğer türk tüketicileri kazanmak istiyorsa sampling özelliğini kit yapma özelliğini klavyeye muhakkak eklemeli fantom g serisini türk leştirip yapılandırırlarsa vede ritim li bi klavye haline dönüştürüp piyasa çıkartırlarsa çok iyi bir workstation arrenger olabilir ve tabiki roland kalitwsiyle klavye çok iyi bir alet olur bence piyasada çok tutulan bir klavye haline gelir bu tamamen satış stratejisiyle ilgili ali barkat hayatta olsaydı eminim bu iş böyle olmazdı çünkü çok sözü geçen bir insandı yakndan tanıdığım için söylüyorum bunu rolandın eski çıkarttığı klavyelerin çok tutmasında katkısı yatsınamaz toprağı bol olsun umarım zuhal müzik bundan sonra klavyelere biraz daha yatırım ve fikir olarak katkıda bulunurlar