Zuhal müzik 'e acil duyuru!

Cevap: Zuhal müzik 'e acil duyuru!

Değerli müzisyen arkadaşlarım herkes biliyorki bundan sonra bu cihaza hiç birşey yapılmayacağı bir gerçek artık bundan sonra çıkacak olan yeni modelinde bu isteklerin bazılarını gerçekleştirebilirler. Tabi oda zaman gerektiren bir durum

saygılarımla..

keşanlı üstadım bir cahilane sorum daha olacak ama bu bk-7 ritim modülüne nereden giripde hızlandıracaz yani bi kısa yolu varmı

Kesanli mustafa abimin bahsettigi ritim modülü farkli bir cihazdir orgun icinde boyle birsey yok, mustafa abi rolandin yakinda cikan ritim modulune bu ozelligi koymuslar demek istemis...

roland gw8 le ilgili arkadaşların istek ve beklentilerine aynen katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorum.bu güzelim alete(rolandgw8) çok yazık oluyor doğrusu.müzik sezonu geldi geçiyor hala ciddi bir yenilik yok bize ve gw8 sevenlere yazık.

Aklıma gelmişken yazmak istedim..usb den sadece bir set değil de topluca setleri atıp istediğimizi seçebilsek her seferinde pc ye takıp ordan başka bi set atmadan yüklesek sadece aynı şekilde ritmleri de tek tek yükleyebilsek hiç fena olmaz...Yani flash diski hd gibi kullanabilsek....

Aklıma gelmişken yazmak istedim..usb den sadece bir set değil de topluca setleri atıp istediğimizi seçebilsek her seferinde pc ye takıp ordan başka bi set atmadan yüklesek sadece aynı şekilde ritmleri de tek tek yükleyebilsek hiç fena olmaz...Yani flash diski hd gibi kullanabilsek....

Aynen katılıyorum dostum bu özellikte olsa güzel olur..

en doğru olan neyse mutlaka yapılmalıdır.arkadaşlarımın isteklerine sonuna kadar destek veriyorum.

en doğru olan neyse mutlaka yapılmalıdır.arkadaşlarımın isteklerine sonuna kadar destek veriyorum.

hocam valla ben gw8 de adam gibi bi set bulamadım roland 3m 55 yada em 50 calıor sanki icinde okadar guzel davul kiti var sole adam gibi batı drum kit agrlıklı bi set goremedim malesef sanki em 50 calıor v3 die bişi cıkıcakmı bu arada

konu gündemde kalsın diye:
(alıntı)solo seslere anında yada pratik yada tek tuşla geçiş
hazır ritmlerin içinde daha fazla türk ritmleri.(abartılmamış esnek)1 . 2 . 3 varyasyon
ritim hızı kilidi (tempo loock bu çok çok önemli) bence aletin en büyük eksiği bu.
ayrıca türk halk müziği ritimleri cok zayıf biraz daha canlı varyasyonları daha doyurucu ritimlere ihtiyaç var.Bu ve buna benzer eksiklikler giderildiği takdirde alet daha çok tutulacak ve herkes mutlu olacaktır.ben gw8 den çok memnunum ama gw8 e olan ilgisizlikten şikayetciyim gerçekten gw8 süper bir alet.ilgilileri görev başına davet ediyorum.tam iş sezonu başlamışken burda ve başka yerlerde müzisyen arkadaşların isteklerine bir cevap verilmelidir.