^^yunus-53 demoları^^

Öncelikle paylaşım için teşekkürler sevgili dostum. Bu kısıtlı olanaklarla harikalar yaratıyorsun. Sadece 'Hor görme' de biraz geç girmişsin ve başlangıçta ritmi biraz kaçırmışsın. Onun dışında mükemmel. En çok hoşuma giden de 'Kırmızı gül' oldu. Sağlıcakla kal.

Öncelikle paylaşım için teşekkürler sevgili dostum. Bu kısıtlı olanaklarla harikalar yaratıyorsun. Sadece 'Hor görme' de biraz geç girmişsin ve başlangıçta ritmi biraz kaçırmışsın. Onun dışında mükemmel. En çok hoşuma giden de 'Kırmızı gül' oldu. Sağlıcakla kal.[/QUOTE evet ruhi abi gerçektende imkanlar çok kısıtlı ama bu bahane olamaz tabi kırmızı gül benim ilk demomdu trakyamüzikte doğrudur onu benim çocuklarda eşimde çok dinlerler ama nedense hareketli parçalarda çok bocalıyorum ruhi abi oda çok duygusal bir yapım olmasından kaynaklanıyor galiba daha çok romantizmden hoşlanırım ben ama bazı haraketli parçalarda çok ilgimi çekmiyor değil o yüzden okuyorum bazı bazı ama esas slowlarda kendimidaha çok iyi hissediyorum sağol yorumların için ruhi abi ..inşallah nasip olurda v2 yle yapacağın bir altyapıya okurum ..diye düşünüyorum ben:):):)

Valla neden olmasın. En kısa zamanda sana bir Türk sanat müziği altyapısı hazırlayacağım. Sevgiyle kal.

abim eline, yüreğine, sesine sağlık. hepsini dinledim. hepsi birbirinden güzel ve duygulu olmuş. takipteyim abicim. selamlar. :)

abim eline, yüreğine, sesine sağlık. hepsini dinledim. hepsi birbirinden güzel ve duygulu olmuş. takipteyim abicim. selamlar. :)

teşekür ederim. nazik cümlelerin için...:)bende seni takibe aldım. biliyorsun artık...;)

basarilarinin devamini dilerim.tempoya devam.tesekkurler.

Çok hoş çalışmalar.Ağzınıza,elinize sağlık.Bir de bu çalışmaların hepsini de ilk sayfaya koysanız çok daha iyi olur.Eklendikçe diğerleri kaybolmaz.Hepsi bir arada olur.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri