estafurllah hocamasıl senle düet yapmak büyük onur.ozaman ortak bi parça seçip en kısa zamanda gerçekleştirelim bunu hocam...)
tamam...anlaştık tarık
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
estafurllah hocamasıl senle düet yapmak büyük onur.ozaman ortak bi parça seçip en kısa zamanda gerçekleştirelim bunu hocam...)
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir (3) aksam oldu hüzünlendim.yunusmp3.mp3
basarilarinin devamini dileriz ustat .tesekkurler.
süper olmuş yunus kardeş.sesin çok ii.dinlerken yormuyor.güzel okumuşsun.başarılarının devamını dilerim.saygılar....
pa60 ı sattıktan sonra yamaha motosiklet aldım.onu yaza hazırlıyorum.ama 20 gün dayanabildim.hemen sitemizden bir arkadaştan g-600 aldım. önümüzdeki salı dtl servisinden randevu aldım.cihaza güzel bir çekap yaptıracam.yani bu yüzden bir süredir kafam karışıktı.orgu alınca tekrar neşemi buldum.yunuscum sesine hayran kaldım.çünkü rizelisin ama şarkıda karadeniz aksamın hiç yok.çok güzel istanbul aksanıyla söylüyorsun.çok şaşırdım ve seni takdir ettim.başarılarının devamını yürekten dilerim.saygılarımla.......