YENI YENI !!!Tosunpasa superkarma 2 ve Tosunpasa karma 3 Set

Cevap: YENI YENI !!!Tosunpasa superkarma 2 ve Tosunpasa karma 3 Set

üstad bende bir soru yönelteyim bu 16 dk mı değilmi nerden nasıl girilip bakılır öreneyim gerçi sorunsuz çalışıyor set ama ögrenmekte fayda var...saygılarımla....

Ustam simdikde assing slider den sesleri enstruman sesini aciyordum simdik onlar calismiyor ayari nasil yapiliyor ben enstruman sesini assing slider den aciyordum

Normal seti yukle duzelir

Dj ramon kardesim user dk nin ustunu bas 1,2,3diye git 8den sonra sayfa devam ederse 16 dk dir

Sayin baris kardesim yeni 2,01 o.s dosyasini ve 16 dk yi yukledinmi sanirim senin eskisi 2,0idi bu yeni versiyon ses ve ritimlerin ses ayar dugmelri asagi yukari olur

Ya usta aksam programim var be yapdiysam set hata veriyor bende eski ayarina gedirmeye calisiyorum oda olmuyor benim onceki version 2,02 2011 v2versionu senin verdigin dosyalari yukledim alete sonra senin tosunpasayi yukledim alet hata veriyor

selam kardesim bilmiyorum herhalde kücük bir yanlislik yapiyorsun benim verdigim sistemler ben dahil burda arkadaslarin orglarina yükledim her hangi sorun olmadi hatta memnun kaldilar benim set .2.01 ve 16 DK calisir 2.02 nin 16 DK si yoktur sakin 2.02 ye 16 DK atma calismaz 16 dk sadece 2.01 ve 256 ram olanlar icindir ben sana bilmiyorum vardir belki sende 2.02 versiyonu atiyorum insallah yardimim olur selamlar.

Pa800_os_v202.pkg FORMAT:Zippyshare.com - Pa800_os_v202.pkg

Pa800_os_res_v202.pkg: Zippyshare.com - Pa800_os_res_v202.pkg

Slm usta ben senin verdigin seyleri yukledim alet kabule diyor ama seti yukleme isleminde hata veriyor yoksa acilinca alet 2,01 2008 yaziyor neyse ben sorumu haledim senin seti yukedim alet eror verdi bende prestij setin ritinlerini yukedim ve birkac ses ekledim ordaya iyi bir set cikdi sagol ilginendigin icin

sende sagol kardesim .

Ne varsa hemşehrilerimde var. Teşekkürler arkadaşım.