Cevap: YENI YENI !!!Tosunpasa superkarma 2 ve Tosunpasa karma 3 Set
sevgili kardesim baris ben sana yeni format dosyasi ,2.01 os ve 16 DK programi gönderiyorum önce fomat at sonra 2.01 os yükle en son 16 dk yi yükle bunlari yapmasini biliyormusun yanlis birsey yapma türkiyede youtube acikmi aciksa youtubeye korg pa 800 egitim cd si ,yaz bütün konular cikar orada format nasil atilir hersey var ben sana sira ile hepsini göndercegim yine onlari winzipte acarsin.
(1) Pa 800_Format.pkg:
Zippyshare.com - Pa800_Format.pkg
(2) Pa800_os_res_v201.pkg
Zippyshare.com - Pa800_os_res_v201.pkg
(3) Pa800_os_v201.PKG 16 DK dosyasi :
Zippyshare.com - Pa800_os_v201.PKG
indirdiğimiz 16 dk os usb kopyalayalım usb mizi orgumuza takalım. Orgumuzu kapatalım intro 1 tuşuna basarak orgumuzu açalım. Orgumuzu ekranda usb moduna alarak usb ye kopyaladığız 16 dk os seçelim ve select yapalım size eminmisiniz diyecek ok basarak devam edelim. Yükleme işlemi 1 2 dakika kadar sürer sonra calibrasyon ayarını yaparak save yapıyoruz. org restart yapacak yani
( kapanıp açılacak )( calibrasyon ayarını yapmayı unutursak yada es geçersek ekran ayarları bozulur)
. bunun içinde org açıldıktan sonra global düğmesine 2-3 sn kadar basılı tutarsak karşımıza calibrasyon ayarı gelecek ayarı yapalım save bastığımız zaman org normal ayarlarına dönecektir not bu islemler format atarken ve os yüklerkende ayni islem yapilacak . selamlar tosunpasa (hüseyin)
BU ASAGIDAKI ORGA FORMAT ATMAK VE 2.01 OS PROGRAM
Evet bunun için de yukarıda verdiğim bu farklı iki dosyayı indirmeniz gerekiyor.
Yukarıda verdiğim iki dosyayı indirip içerisindeki birer adet ilgili dosyayı usb flash belleğinize alın ve orgunuza takın.
Daha sonra orgunuzu kapatın ve intro 1 tuşuna basılı vaziyette orgu açın,*
İlgili sayfa çıkana kadar bekleyip intro 1 tuşunu bırakın.
Sonra da burada ilk önce format pkg dosyasını seçin ve select diyerek işleme başlayın. Çok kısa bir süre ( 5 -10 saniye ) bekleyeceksiniz. Bir uyarı penceresi çıkacak. Format işlemi tamamdır. Orgumuzu kapayalım.
Şuan orgumuzun herşeyi silindi ( Fabrika verileri işletim sistemi dahil ) tamamen bomboş.
Bundan sonra da yapacağımız işlem Pa800_os_res dosyasını yüklemek.
Bunun için de aynı işlemi yapacağız ve intro 1 e basılı tutarak orgumuzu aynı şekilde açıyoruz ve ilgili sayfa çıkıyor. Usb mizden Pa800_os_res pkg ( 130.913 kb ) olan dosyayı bulup select diyerek seçip yüklemeye başlıyoruz.
Yaklaşık 5 dakikalık bir yükleme esnasında ilerlemeyi % ( yüzde ) olarak gösterecek.
İşlem bitince uyarı yazısı çıkacak ve orgu restart yapın diyecek ve ok tuşuna basınca org kendi kendine kapanıp açılacak.*
Bundan sonra ekran kalibrasyon ayarı çıkacak.*
Bunu da bilmeyenlere anlatayım. İlk olarak sol üst köşede küçük bir X işareti göreceksiniz bunun tam ortasına basın daha sonra bu işaret diğer üç köşeye gidecek. her defasında tam ortasına basın ve en son save tuşu aktif olacak ve save deyip çıkın.*
Evet yeni işletim sistemli orgumuz açıldı. Bundan sonra yapacağınız işlem kullandığınız seti orga yüklemeniz...*
İşlem bu kadar. güle güle kullanın... SAYGILAR