YENI YENI !!!Tosunpasa superkarma 2 ve Tosunpasa karma 3 Set

Cevap: YENI YENI !!!Tosunpasa superkarma 2 ve Tosunpasa karma 3 Set

emeğin için şimdiden tşkler

Slm usta öncelikle elerine saglik . Tosun pasa 3seti yuklemeye calisdim alete alet kabul etmedi hata verdi sesleri caliyor user dk drum kitlerde sorun cikiyor ritimler calmiyor bir ilgilenirsen cok faydalı olur eror device diye bir uyari cikiyor saygilarim ile baris

sevgili baris kardesim merhabalar , ilk birinci sayfayi okudunmu ORG da (16 DK) yani durum kit sayisi 16 olmasi gerekli sen orgun user dk sina bak 8 mi 16 sayfami 8 sayfa varsa bazi kitler yerine oturmuyor ve ritimler bozuk calar eger 8 dk ise sitede 16 dk lik program var onu yüklemen gerekli cok basit yükleniyor incelersen bulursun 16 dk yüklenirse hic bir sorun olmaz eger anlamadigin bir sey varsa bana yazabilirsin saygilar,selamlar tosunpasa.(lüleburgazli hüseyin)

Version v2 ama 8 sayfa var ozaman ben 16 dk i yukeyim sonra senin seti yuklerim benim ram 64 mb bir sorun olmaz degilmi usta ama sesler 10 numara olmus bu arada sagol cevap verdigin icin

Kardeşim 3 ü kullanıyorum pa 900 de allah razı olsun senden

slm babasultan orgun orginaöl fabrika ritimleri giti geri gelmiyor 16 dk da olmadi calisan ritimler bile calmaz oldu fabrika dosyalarini nerden bulabilirim geri orga yuklemem lazim acil programlarim var hafta sonu yardimini bekliyorum

sevgili kardesim baris ben sana yeni format dosyasi ,2.01 os ve 16 DK programi gönderiyorum önce fomat at sonra 2.01 os yükle en son 16 dk yi yükle bunlari yapmasini biliyormusun yanlis birsey yapma türkiyede youtube acikmi aciksa youtubeye korg pa 800 egitim cd si ,yaz bütün konular cikar orada format nasil atilir hersey var ben sana sira ile hepsini göndercegim yine onlari winzipte acarsin.

(1) Pa 800_Format.pkg:Zippyshare.com - Pa800_Format.pkg
(2) Pa800_os_res_v201.pkg Zippyshare.com - Pa800_os_res_v201.pkg
(3) Pa800_os_v201.PKG 16 DK dosyasi :Zippyshare.com - Pa800_os_v201.PKG

indirdiğimiz 16 dk os usb kopyalayalım usb mizi orgumuza takalım. Orgumuzu kapatalım intro 1 tuşuna basarak orgumuzu açalım. Orgumuzu ekranda usb moduna alarak usb ye kopyaladığız 16 dk os seçelim ve select yapalım size eminmisiniz diyecek ok basarak devam edelim. Yükleme işlemi 1 – 2 dakika kadar sürer sonra calibrasyon ayarını yaparak save yapıyoruz. org restart yapacak yani
( kapanıp açılacak )( calibrasyon ayarını yapmayı unutursak yada es geçersek ekran ayarları bozulur)…. bunun içinde org açıldıktan sonra global düğmesine 2-3 sn kadar basılı tutarsak karşımıza calibrasyon ayarı gelecek ayarı yapalım save bastığımız zaman org normal ayarlarına dönecektir not bu islemler format atarken ve os yüklerkende ayni islem yapilacak . selamlar tosunpasa (hüseyin)

BU ASAGIDAKI ORGA FORMAT ATMAK VE 2.01 OS PROGRAM

Evet bunun için de yukarıda verdiğim bu farklı iki dosyayı indirmeniz gerekiyor.
Yukarıda verdiğim iki dosyayı indirip içerisindeki birer adet ilgili dosyayı usb flash belleğinize alın ve orgunuza takın.
Daha sonra orgunuzu kapatın ve intro 1 tuşuna basılı vaziyette orgu açın,*
İlgili sayfa çıkana kadar bekleyip intro 1 tuşunu bırakın.
Sonra da burada ilk önce format pkg dosyasını seçin ve select diyerek işleme başlayın. Çok kısa bir süre ( 5 -10 saniye ) bekleyeceksiniz. Bir uyarı penceresi çıkacak. Format işlemi tamamdır. Orgumuzu kapayalım.
Şuan orgumuzun herşeyi silindi ( Fabrika verileri işletim sistemi dahil ) tamamen bomboş.
Bundan sonra da yapacağımız işlem Pa800_os_res dosyasını yüklemek.
Bunun için de aynı işlemi yapacağız ve intro 1 e basılı tutarak orgumuzu aynı şekilde açıyoruz ve ilgili sayfa çıkıyor. Usb mizden Pa800_os_res pkg ( 130.913 kb ) olan dosyayı bulup select diyerek seçip yüklemeye başlıyoruz.
Yaklaşık 5 dakikalık bir yükleme esnasında ilerlemeyi % ( yüzde ) olarak gösterecek.
İşlem bitince uyarı yazısı çıkacak ve orgu restart yapın diyecek ve ok tuşuna basınca org kendi kendine kapanıp açılacak.*
Bundan sonra ekran kalibrasyon ayarı çıkacak.*
Bunu da bilmeyenlere anlatayım. İlk olarak sol üst köşede küçük bir X işareti göreceksiniz bunun tam ortasına basın daha sonra bu işaret diğer üç köşeye gidecek. her defasında tam ortasına basın ve en son save tuşu aktif olacak ve save deyip çıkın.*
Evet yeni işletim sistemli orgumuz açıldı. Bundan sonra yapacağınız işlem kullandığınız seti orga yüklemeniz...*
İşlem bu kadar. güle güle kullanın... SAYGILAR

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardeşim 3 ü kullanıyorum pa 900 de allah razı olsun senden
sayin talha ustam allah razi olsun seti kullandigin icin bilmiyorum pa 900 ler de ram boyutu ne kadar eger 127 mb üzeri ram varsa benim yine sitede tosunpasa-mega 1 set var o daha düzenli ve sesler daha iyi istersen bir onu dene (orgun rami yüksekse)selamlar tosunpasa(hüseyin)

Hocam birsey daha soracagim benim ram 64 simdik bi islem ile 16dk sayfasi olacak ve 64 mb ram ile nasik olacak bu olay ramlari yakmazmi otamatik drum kit sayfasi 8 den 16 ya cikacagi icin bir sorun cikmazmi

2,01 os 16 dk icin hic bir sorun olmaz ritimlerde ve sesler daha iyi cikar bunlarin ram ile ilgisi yoktur rahatlik yapabilirsin ben burada arkadaslarin orglarina yukledim herkez memnun.

Bu alana bir cevap yazın...