Yeni bir org üretiliyor ve size soruyorlar...

Cevap: Yeni bir org üretiliyor ve size soruyorlar...

Kasa pa80 koma arap scale güncel ritimler disket yerine usb dokunmatik ekran fiyat 2.500 olsun

Adamlar yıllardır bu işi yapıyolar. Yüzlerce model çıkarttılar. Düşünün.Herkese ve her yöreye ait değişik aletler var. Jazz yapan için de org var rock yapan içinde halay çalan içinde...Saymaya kalksanız org modellerini bitiremezsiniz. Zamanında ki aletlerde şimdiki gibi teknoloji yokken neler yapıyordunuz da edi zurnan falan istiyorsunuz. PSR 6300 varken edi zurna mı vardı ? Technics AX 7 yi ilk gördüğümde '' Anaaam bu ne yaaa '' demiştim. Düşünün ... O zamanlar Cevo set ya da Baykal USB mi vardı ? Herşey sınırlıydı. Ama yine işler yine yürüyordu. Dokunmatik ekranlar ya da 4 yönlü Pitch Bendler de yoktu. Bir piyanistte Roland E 70 varsa Kraldı. Hatırlayan var mı aramızda bunları ? O zamanlar kimse sormuyordu Edi zurnayı , Taylan 9/8 liği , Bilmem neyi... Orgun arkasına bir kart takar hangi ritimler varsa yetinirdin ve düğünde giderdi. Şimdi bakıyorum da kimse birşeyden mutlu olmuyor. Hep fazlasını istiyor. İnsan herşeyin herzaman fazlasını ister ve bu duygu insanlardaki en baskın duygudur. Çok zor bastırlması gerçekten. Kıssadan Hisse ben hiçbirşey istemezdim.

Bana ya da birilerine sorarlarsa onlardan birşey istemek yerine , Sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunardım. Adamlar daha ne yapsın ?? Doymak bilmeyen insanlar oldukça dünyanın en iyi orgu asla üretilmeyecektir....

Saygılar.

Burdan da şu sonuç çıkıyor aslında biz ne istediğimizi bilmiyoruz... Onlarda bizim ne istediğimizi bilmediklerini çok iyi biliyorlar... Ve bize her modelde bir sus payı bırakıyorlar...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri