yamahacılara teşekkür

• Konbuyu başlatan ahmet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 7K
Cevap: yamahacılara teşekkür

rolang gw beş para etmez atin cöpe aleti or 700 gw8 i her yönünden dagıtır gecer karsılastırılamaz bile sound sesler hele ritimler on numara gw 8 cocuk aleti

pablo kardeşim klavye karşılaştırmak anlamında açılmış bi konu değil bu farkındaysan adam belki paraya sıkıştı sattı elinde kalanla bunu aldı. ya da ne bileyim batı müziği yapan birisidir bunu uygun gördü.iyi veya kötü or700 v2 nin iyi daha iyi olduğunu zaten çoğu kişi biliyor ama bunu bu şekilde dile getirmen kötü olmuş al sana bi örnek bi ara uğra bak olmadı nejatlevent abinin yüklediği bi video var ona bak bi gitar sesi var içinde ben böyle bi sese 700 de rastlamadım ama 700 v2 de bi kit kalitesi var gw8 de bu yok zaten o özellikler gw8 de olsaydı değeri 1600 değil 2800 olurdu.batı çalan çoğu müzisyen arkadaş için bence gw8 daha mantıklı eğer bu yolla anlatmayı deneseydin sana kimse birşey demezdi ama çöpe at felan ağır laflar olsa gerek.

ahmet kardeşim sende izmilisin benim gibi.bu exr40 ve exr 46 ya ömerix ve birçok üstad tarafından çok kaliteli ritimler yapıldı zamanında.sitemizde de mevcut 1000 kadar.gw8 bunları okuyor.mürhen kardeşim bunu açıklar.şu anda ritim sıkıntısı yok alette.ses üzerinde çalışılırsa süper olacak.gerçekten de gitar sesleri çoğu pahalı orglarda bukadar temiz değil.ilk aldığında alet sana çok değişik gelecek belki de hemen değiştirmek isteyeceksin.ama kritik 2 haftayı atlatırsan bidaha aleti değiştirmeyi düşünmeyeceğini ümit ediyorum.yamahaya onca kişi çalışıp bu hale getirdi.bu alettede çalışmalar başladı.keşanlı hocam korg ritim ve seslerinin benzerini bu alet için yapacağını söyledi.neticede gelecekte çok daha ii olacak.bugece başta vali ve belediye başkanı ve üst seviyede kişilere hıdırellez konseri verdim.önden slow,sonra md ve oyunhavası usb den.mis gibi geçti eğlence.yalnız arkadaşlar orgu görünce bayağı güldüler ama özelliklerini görünce tebrik ettiler.ikincieli sıfır gibi 1200tl.olan alet değerinin 10 katı özelliklere sahip.saygılar....

gw 8 butun roland rıtımlerını okurr ayrıcakendınızde ıstedgınız kadar yazabılırsınız bu rıtımlerı yazarken ıstersenız uc kıt ıstersenız 2 kıt yazabılırsınız eskı rolandlarda omayyan bır suru ozellık var ayrıcada harıka seslerr su anda rıtımlıeletlerde romu en yuksek cıhazz pa 2den 800 den daha yuksek romu 256 mgbyt tayrosu bılmıyorum bu ozelııgı bıle bu aletı almak ıcın onemlı bıur sebep zaten batı seslerının guzellgı tartıslmaz sızede calmak kalıyyor bırazda aletı kendınıze gore duzenlemek

ahmet kardeşim sende izmilisin benim gibi.bu exr40 ve exr 46 ya ömerix ve birçok üstad tarafından çok kaliteli ritimler yapıldı zamanında.sitemizde de mevcut 1000 kadar.gw8 bunları okuyor.mürhen kardeşim bunu açıklar.şu anda ritim sıkıntısı yok alette.ses üzerinde çalışılırsa süper olacak.gerçekten de gitar sesleri çoğu pahalı orglarda bukadar temiz değil.ilk aldığında alet sana çok değişik gelecek belki de hemen değiştirmek isteyeceksin.ama kritik 2 haftayı atlatırsan bidaha aleti değiştirmeyi düşünmeyeceğini ümit ediyorum.yamahaya onca kişi çalışıp bu hale getirdi.bu alettede çalışmalar başladı.keşanlı hocam korg ritim ve seslerinin benzerini bu alet için yapacağını söyledi.neticede gelecekte çok daha ii olacak.bugece başta vali ve belediye başkanı ve üst seviyede kişilere hıdırellez konseri verdim.önden slow,sonra md ve oyunhavası usb den.mis gibi geçti eğlence.yalnız arkadaşlar orgu görünce bayağı güldüler ama özelliklerini görünce tebrik ettiler.ikincieli sıfır gibi 1200tl.olan alet değerinin 10 katı özelliklere sahip.saygılar....

teşekkür ederim akor hocam.ben sizin yazınız üzere diğer roland ritimlerini okuttum ancak iyi sonuç vermedi.siz editleyerekmi tekrar okuttunuz bilemiyorum.
tabiiki yamahanın kolay kullanım menüsünden sonra gw8 biraz zorluyor.daha önce yazdığım gibi oğlum bateri çalıyor orjinal ritmlere ve seslere bayıldı.
yavaş yavaş bende alışacağım kullanımına.saygılar

aletle birlikte verilen ritim convert proğramını kullanman lazım.cd içersinde mevcut.saygılar...

set çok önemli.inşallah mürhen ve keşanlı üstadların yapacağı set mükemmel olur.ben sabırsızlıkla bekliyorum şahsen.saygılar...