yamahacılara teşekkür

• Konbuyu başlatan ahmet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 7K
Cevap: yamahacılara teşekkür

ahmet abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende değiştirmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim.hafta sonu müsait olursan salona gelirsin hatta tesisatta bir dinleriz aleti
seneye tayos 3 düşünüyorum acele etmeden iyice oturduktan sonra alıcam
hatta yurt dışındanda getirtebilirim
tekrar hayırlı olsun

hayırlı olsun kardeş.bende 700üm vardı sattım.bende pa800 almayı düşünüyorum.arkadaşın dediği gibi son zamnalrda bi gw8 aşkı sardı hadi hayırlısı diyelim.yoksa roland uyanıştamı neee:)

bende teşekkürü bir borç bilirim. özellikle vede özellikle dr. salim ve batuh kardeşime sizlerin sayesinde yamaha ayakta.ama kıymetiniz bilinmiyor o ayrı mesele.

piyanist 0606 teşekkür ederim.
can bey,salim,batuh gibi değerli dostların kıymetini bilmek lazım.ben yazımda isim vermedim çünki bütün arkadaşlarımız değerli benim için.yamahayı sevdiren ve ayakta tutan bu isimlerdir.roland uyanırmı uyanmazmı bilemem tabii ama tercih meselesi .bugün roland olur yarın belki yine yamaha olur.
saygılar

ahmet abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende değiştirmeyi düşünüyordum ama vaz geçtim.hafta sonu müsait olursan salona gelirsin hatta tesisatta bir dinleriz aleti
seneye tayos 3 düşünüyorum acele etmeden iyice oturduktan sonra alıcam
hatta yurt dışındanda getirtebilirim
tekrar hayırlı olsun

sağol hasanım teşekkür ederim.telefonlaşırız hafta sonuda buluşuruz.görüşmek üzere .herşey gönlünce olsun. saygılar

çığ gibi büyüyen roland gw8 i kullanan biri olarak aramıza hoş geldinizzzzzz......tesisatta süper saund.tabiiki ii set de.keşanlı hoca tesisatta dinletti.gerçekten büyük paralar verip pahalı org almaya deymez.1200tl ye 4-5 aylık çil çil gw8 alın.ağırlığı 6kg.koltuğunuzun altına alıp proğrama araba tutmadan gidinn.kemik gibi sağlam alet.mp3 çaları zaten bir ayrıcalık.laptopçular artık laptopa verecekleri parayla bu aleti alıyor,ikitane de aktif kolon,gelsin paralar.he he heee.örneğin mahallemizdeki müzik şöleninde (belediye baş. ve üst kademeler,basın davetli)yanıma bol kuruyemiş alıp aleti açıcam,isteklere göre 1 tuşla müziği en kaliteli şekilde çalacam.bu arada boş vaktim çok olacağından kuruyemişi bol aldım.birzamanlar özellikle or v2 çıktığında bu alete mp3 konulsa yok satar ve ilk alanlardan olurum demiştim.ancak sağolsun roland bunu kavrayıp daha ucuz alete mp3 ü koydu ve görüldüğü üzere yok satıyor.bugüne kadar hiç yanılmadım.piyasayı ii bilirim.o zamanlar alet istersen bulaşık ta yıkasın diye ti ye almışlardı.ama şimdi acı gerçeği görmüşlerdir.bu alette ritim sıkıntısı çekmiyorum.exr46 ritimlerini daha denemedim.ama çok kaliteli seslerim yok.inşallah mürhen üstad yapar ve paylaşırsa alet ikinci devrimini yapar.saygılar...

akor hocam teşekkürler.benim merak ettiğim diğer roland ritmlrinide okurmu.saygılar

hayırlı olsun ahmet abi..

içinize sinsin inş rastgele saygılarımla...

Abicim hayırlı uğurlu olsun.

Böyle bir tercih yaparken, geriye dönük nezaketiniz için şahsım adına ben de size teşekkür ediyorum.

rolang gw beş para etmez atin cöpe aleti or 700 gw8 i her yönünden dagıtır gecer karsılastırılamaz bile sound sesler hele ritimler on numara gw 8 cocuk aleti

rolang gw beş para etmez atin cöpe aleti or 700 gw8 i her yönünden dagıtır gecer karsılastırılamaz bile sound sesler hele ritimler on numara gw 8 cocuk aleti

emredersin çocuk