Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

frden slmlar arkadaslar bu bos konular yillardir bu sitede acilir ve kimi korg kimi yamaha kimi rolan herkes bise soler ya mantikli olmmak lazim bence simdi senin reno pa3 sifir fiyati tyros3 ikinci ellerle ayni kaldiki sen t4 ile pa 800 yani reno 12 kiyaslamasi yapiyosun ha yamahalarda ses ve ritim bollugu belki korg kadar yok aslinda var ama yok millet de bi aliskanlik var 10 bin tane ritim olsa 10001 inci rirtmide ariyok yamhada her seyin krali var ama ha dersenki tahta sesi dinlemk isdiyom reno kapida yani korg parca uzuc heryerde var buyur al

elbete tyros 4 pa 800 yanında asla kıyaslanamaz tyros 3 kullanıyorum bulursam bende alıcam tyros 4..süper alet

doğru konuşmak gerekirse pa800 hiçbir bakımdan tyros4 ün yanına bile yaklaşamaz ve kıyaslanamaz tyros 4 ün fiyatına 2 tane 0 pa800 alınır.tyros 4 ün malzeme kalitesi sağlamlığı ve batı ritimleri ile seslerinin dolgunluğu pa800'e göre ayrı bir avantajdır.ama biz düğüncülere de tyros 4 e nazaran pa800 iyi gider.nevale zenginliği,parça ucuzluğu! gibi sebeblerde pa800 türkiyede tyros 4'den daha çok tutulmasını sağlamıştır.ama kısa zamanda can başar,salim ve batuh hocalarımın tyros 4 e biz müzisyenler için ritim,ses çalışması yapacağına inanıyorum çünkü bu zamana kadar bizleri hiç mağdur etmediler. sonuçta alanlar ve almak isteyenler vardır.ama herşeye rağmen yamaha bir markadır tyros 4 üm olsa 10 tane pa800'üm var sayarım buda işin başka boyutu:)

set açısından bakarsak pa 800 al derim tyros 4 de deli alet fakat set sorunu var bende tyros 3 var belli başlı bir iki seti zor buldum tercih senın

pa3x ile tyros 4 ü mukayese etsen anlarım ama pa800 mukayese edemezsin, bence bunların içinde alınacak tek alet tyros 4

aynen öyle.doğru söz bu işte.kıyaslanan elmayla armut olmuş...:D

bak kardeşim madem troys 4 alabilecek durumdasın hiç pa 800 ile falan kıyaslama. şu korg çılgınlığından vazgeçin artık türk sahnesine hitab eden 10 numara aletler var. bence troys 4 al ..

mukayese bile edilemez.tabiki tyros4 :D

Tabii ki Tyros 4 alacaksın.Ama fazla paraya ne gerk var, dersen pa800 de işini görür.Yalnız set kuracağın zaman arkadaşlardan bilgi al.Yoksa bol bol düğün ritmiyle dolu bir set hiçbir zaman cihazın gerçek kalitesini yansıtmaz.

düğüncü isen pa800 tartışmasız :) tyros 4 e yapılan setlere şöyle bi baktımda sanki set diye youtubeye konan bazı videolar dalga geçer gibi, aletin başına geçmeden soğudum yapılan dandk setler yüzünden... şahsen 2 org birden almak gibi bi şans verseler gider ikisinide alırım :) yamahanın tadı başka korgun tadı başka..

geçen burda tyros4 seti paylaşıldı indirip ayıkladım fantoma yüklüyorum.ööle kalite ve temizlerki kulaklarım şaşırdı kendini.:D..hazırlayanların elleri dert görmesin valla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...