Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

Kaliteli sound istiyorsan Tyros4.Zaten bir kere dinlersen bir daha bu soruyu sormazsın T4 mü 800 mü diye...

saçma bi konu t4 le pa800 bence sen pa8000 ni bekle

mersedesemi bineyim yoksa murat 124 de mi bineyim diye sorsan daha mantikliydi bence:)

kesinlikle tyros derim.pa2x de kullandım tyros 2 de,şimdide ketron sx3000 kullanıyorum , pa800 den daha iyi ve daha ucuz.korgun piyasası var diyorlar ama pa2x den 1300 lira zarar ettim, tyros 2 den 250 lira.biraz konu dışı oldu ama,dorular bu mağlesef.şampiyon şu anda tyros 4.saygılar

Arkadaş tyros 4 ün iyi olduğunu biliyor muhakkak. Ben diyorumki para durumun iyiyse tyros 4 değilse pa800.....

Arkadaslar yorumlariniz icin oncelikle tesekkur ederiyorum.
Yazdigim gibi Tyros 4 un seslerini dinledim ve hayran kaldim.

Sound yonunden Tyros'un ustun oldugunu biliyorum ve bizzat kendim duydum ama benim tek korktugum sey Tyrosun Turk sample sesleri Korg'unki kadar guzel ve cok olmamasi.

Aceba convert mumkunmu? Ve hangi program?

@serhandsome,
dostum sen t4 almaya karar ver yeter ki(tabiki aleti benden alırsan) seni set yağmuruna tutarım,kim diyor sa o set yok diyenlerede kapak olur.
şu an t4 için yeni set çalışmalarımız devam etmekte.yakında emo flash board set te çıkıyor
ayrıca t4,t3 setlerini hiç bir işlem yapmadan okumaktadır.

8000 tl.belki daha fazla, Yazık günah be. !!!!

Usta sen git bence p3x al. Paran da 2000 tl daha fazla paran cebinde kalır. Yersin içersin. Üstelik pa3x teknolojik olarak daha iyidir merak etme. Tyrosta bildiğim kadarı ile dokunmatik ekran bile yok. Korg kendini öyle kolay yedirmez. Korg un işi müzik, Yamaha motor. işi branşa bırakmak lazım bence.
Bunca paraya dokunmatik ekranı bile esirgeyen bir firmaya yazık diyorum başka bir şey demiyorum.

Diğer bir unsur da yedek parça durumunu merak ediyorum. Tyros ta psr9000 modeline dönerse bak işe.
Korg un malzemeleri isteediğin kadar. Pa80 nin bile bir müzik asrı geçmesine rağmen , yedek malzemesi bul miktardadır.
Fiyat performansa bakarsanız, pa800 de tyros 4 e on basar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

8000 tl.belki daha fazla, Yazık günah be. !!!!

Usta sen git bence p3x al. Paran da 2000 tl daha fazla paran cebinde kalır. Yersin içersin. Üstelik pa3x teknolojik olarak daha iyidir merak etme. Tyrosta bildiğim kadarı ile dokunmatik ekran bile yok. Korg kendini öyle kolay yedirmez. Korg un işi müzik, Yamaha motor. işi branşa bırakmak lazım bence.
Bunca paraya dokunmatik ekranı bile esirgeyen bir firmaya yazık diyorum başka bir şey demiyorum.

Abi ya senin yorumlara bitiyorum :)
Nerde Yamaha'yı kötülemek orada sen :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...