Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BARON_

Paylaşımcı Uzman Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.tarcin-fm.tr.gg
Yad eller aldı beni Saadettin Kaynağın bu güzel eserini icra etmeye çalıştım elimden geldiğinde altyapı için değerli Nebil Kara üstadıma teşekür ederim iyi dinlemeler değerli dostlar...

Hicâz (Türk Aksağı)
Bestekâr : Sadettin Kaynak

https://www.box.com/s/efcc9964c630a3559cea

Cevap: Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

En sevdiğim parçalardan biridir. Sesine sağlık sevgili dostum. Sevgiyle kal.

Eski arkadaşlar dinliyor artık bu eserleri. Gayet güzel söylemişsin.

Eski arkadaşlar dinliyor artık bu eserleri. Gayet güzel söylemişsin.

güzel yorumlamışsın kardeşim diline saglık mustafa abinin dediyi gibi malesef öyle eski arkadaşlar dinliyor bu şarkıları ama bir şey diycem nedense bu şarkılar hiç eskimiyor halla okuyan olursa dinleniyor ama malesef ülkemizde arabesk pop rack kültürü agır bastıgı için o güzelim türk sanat müziyimizi bir tarafa itiyoruz gençlik kendi kültürüne sahip çıkması lazım ben düyünlerde oyun havasına hemen geçmiyorum iki üç tane türk sanat müziyi okuyorum tabi eline mendili alıpta halay çalın diyen olmadıgı sürece

güzel yorumlamışsın kardeşim diline saglık mustafa abinin dediyi gibi malesef öyle eski arkadaşlar dinliyor bu şarkıları ama bir şey diycem nedense bu şarkılar hiç eskimiyor halla okuyan olursa dinleniyor ama malesef ülkemizde arabesk pop rack kültürü agır bastıgı için o güzelim türk sanat müziyimizi bir tarafa itiyoruz gençlik kendi kültürüne sahip çıkması lazım ben düyünlerde oyun havasına hemen geçmiyorum iki üç tane türk sanat müziyi okuyorum tabi eline mendili alıpta halay çalın diyen olmadıgı sürece

Çok teşekür ederim değerli abim o güzel yorumuna bizim kuşak sanat muziği türkülerimiz birde türkçe pop müzik zamanına denk geldi açıkcası en baskın bunlardı ama sanat müziğinin yeri bende herzaman başkadır sevgi ile kal değerli abim...

Hocam belki bana kizacaksin ama elestriye acik olmassan hic kendini gelistiremessin sarkilari cok duygusuz yorumluyorsun once senin yureginde hissetmen lazim buda ozel allah vergisi bir yetenektir o yoksa baska is yapacaksin Turk sanat muzigi boyle yorumlanmaz uskudar musiki cemiyeti ve turk muzigi devlet konservatuarli birisi olarak bunu soyluyorum burda seni begenenler aslinda sana kotuluk yapiyor veya turk muzigi nasil yorumlanir bilmiyorlar ahmet ozhan ve eski kayitlar da muazzez abaci dinle

Moderatör tarafında düzenlendi:

agzına saglık adem kardeşim harika olmuş

Hocam belki bana kizacaksin ama elestriye acik olmassan hic kendini gelistiremessin sarkilari cok duygusuz yorumluyorsun once senin yureginde hissetmen lazim buda ozel allah vergisi bir yetenektir o yoksa baska is yapacaksin Turk sanat muzigi boyle yorumlanmaz uskudar musiki cemiyeti ve turk muzigi devlet konservatuarli birisi olarak bunu soyluyorum burda seni begenenler aslinda sana kotuluk yapiyor veya turk muzigi nasil yorumlanir bilmiyorlar ahmet ozhan ve eski kayitlar da muazzez abaci dinle

sevgili hocam biz arkadaşımızı beyendik bizim için önemli olan tsm thm her zaman var olması kim iyi kim kötü söylüyor deyil arkadaşımız kendince yorumlamış bu ilerde dahada iyi olacaktır sizin dediyiniz gibi kim kötü söylüyor bunları bu sitede bilen yüzlerce müzisyen abilerimiz kardeşlerimiz var devlet konservatuarında okumakla iyi şarkı söyleyeceksiniz diye bir kavram yok sözüm size deyil yanlış anlamayın belki siz iyi şarkı söylüyosunuzdur ben genel olarak konuşuyorum ben kendimce şimdiki assolist olarak piyasada şöhreti yakalayan adınıda ünlü türk sanat müziyi sanatcısı dedirten sanatçıları hiç beyenmiyorum ve dinlemiyorum hiç biri dogru okumuyor nerde bulucaz melehat gülsesi ayşegül durukanı zeki müreni muzzez abacıları kusura bakmayın sayın hocam tekrar söylememde bir sakınca yoksa yorum yapan arkadaşlarda bu sitede paylaşım yapan yüzlerce arkadaşımızda tecrübeli ve iyiyi kötüyü ayırd edebilien insanlardır allah razı olsun sahne yapan müzisyen kardeşlerimizden dogruda olsa yanlışda olsa yorumlayarak kulaklarda kalması için çaba sarfediyorlar bilgi paylaşılırsa güzeldir bilgiyi kendi içinizde saklarsanız sizinle birlikte ölür gider onun için insanları kötü söylüyor diye yaptıgı şeyden dolayı sogutmamak lazım diye düşünüyorum bu yanlışta olsa dogruda olsa kusura bakmayın ama eleştiriniz bana biraz kırıcı geldi bu arkadaşlar dogru olanı dinleyerek görerek dogruyu bulur siz de bi demo yapıp koyun sizide dinleyelim yanlışı olan varsa düzeltir ne güzel olur saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...