Varranger programı tanıtımı

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K

doni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.duobombastic.com
Enst.
Audya & SD1
Arkadaşlar size varranger programını tanıtmak için bir video hazırladım cep telefonuyla çekim yaptım pek iyi olmadı ama yinede bir fikir veriyor..izlemenizi şideetle tavsiye ederim link:

Duo Bombastic

Cevap: Varranger programı tanıtımı

Arkadaşlar size varranger programını tanıtmak için bir video hazırladım cep telefonuyla çekim yaptım pek iyi olmadı ama yinede bir fikir veriyor..izlemenizi şideetle tavsiye ederim link:

Duo Bombastic

Teşekkürler elinize sağlık. Bilgisayarın işlemcisi, hızı nedir acaba. Bir de canlı çalarken seste gecikme (latency) oluyor mu? SD2 yi usb kablosuyla mı bağladınız? SD2 yerine usb den bağlanabilen başka bir midi cihaz da olabilir sanırım.. Cevaplarsanız sevinirim, sağlıkla kalın.

program işlemci seçmiyor bendeki işlemci core duo 1.4 mghz..gecikme sıfır..orgda nasıl çalıyorsanız aynı...sd2 yerine istediğiniz bir cihaz olur ama program sd2 ve sd4 için optimize edilmiş olduğu için ses ve davullarda haritalama problemi olabilir..fakat teorik olarak mümkün tabiiki...

sd2 de usb yok axiomun bir özelliğini kullanarak (usb midi out)bağladım..şöyleki;
axiom ve sd2 midi bağlı..axiom usb den bağlı ama usb out açık..laptopta hem sinyal yolluyor hemde laptoptan data alıp sd2 ye geri yolluyor...

bu arada programın resmi sitesi vArranger - Ketron SD2 Editor - Virtual Arranger Software

Moderatör tarafında düzenlendi:

özelden sorulduğu için buradada cevap vereyim..sd2 şart değil herhangi bir orga veya module bağlanabiliyor.

paylaşım için teşekkürler .fiyatı 350 euro galiba .sd2 olmadan kullanımda üzerinde user ritim oluşturulabiliyormu.uygun formatta ritim yükleme imkanı varmı. rtim formatı pat mı?
fiyatı bıraz daha uygun olsa güzel bir programa benziyor .ilk göze çarpan resimden anladığım canlı performans yapmak için düşünülmüş . ekranda her sey yerli yerinde

program; ketron,yamaha ve rolandın tüm serilerinin ritmlerini hiç bir müdahaleye gerek duymadan orjinal formatlarında tanıyor ve çalıyor..yani bir convert işlemi yok...buna tyros4 dahil...programın özel bir formatı yok yani...internetten indirip hiç bir işlem yapmadan çalabiliyorsunuz..

programın amacı canlı performans..bir orgda olan herşey programın üzerinde var..

ritmleri kendi üzerinde editleyip save edebiliyorsunuz...

evet fiyat biraz pahalı..ama 3 firmanın bütün ritmlerine sahip oluyorsunuz...

bunun yanında midi çalma ve karaoke ekranı ve mp3 ler için dj mix özelliği var

hocam ekran görüntüsünde live drum ve drum set butonları gördüm.programa sample ses ve drum kit import edilebiliyormu?

Sizi sıkmadıysak.. Sesler nasıl acaba? sd 2 nin seslerini rahat çalıyor herhalde, ses seçimi rahat mı? Bir de vsti yüklenip çalabiliyor mu acaba? Sese ve ritime efekt vermek kolay mı? Teşekkürler.

hangi cihazı bağlarsanız onun sounduyla çalıyor..sd2 çok iyi hemen hemen audyanın ses ve davul setlerinin hepsi var.vsti de çalıyor...