Varranger programı tanıtımı

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 5K
Cevap: Varranger programı tanıtımı

Paylaşım için teşekkürler.
Bence org dünyasında geleceğin teknolojisi olabilecek öncü bir program.
Sanırım gelecekte arranger keyboard yerine; bu tarz programlar devreye girecek gibi görünüyor. Bu sayede sınırsız ritm ve ses imkanı sunulmuş olacak.
Firmaların üretim ve satış politikalarında köklü değişimler yaratabilecek bir gelişme.

Not: [ 1 sene önce benim de aklıma gelmişti fikir olarak :) ]

hocam programın demene sürümü varmı ?

maalesef deneme sürümü yok..ilk versiyonlarında vardı ama bazı sorunlardan dolayı kaldırıldı..
değişik bir lisanlama yöntemi var..size bir program yolluyorlar onu çalıştırıp size verdiği çoook uzun bir kodu geri yolluyorsunuz sonra size programı yolluyor..ve sadece kodu çalıştırdığınız bilgisayarda çalışıyor..başka bir pc de çalışmıyor..

maalesef deneme sürümü yok..ilk versiyonlarında vardı ama bazı sorunlardan dolayı kaldırıldı..
değişik bir lisanlama yöntemi var..size bir program yolluyorlar onu çalıştırıp size verdiği çoook uzun bir kodu geri yolluyorsunuz sonra size programı yolluyor..ve sadece kodu çalıştırdığınız bilgisayarda çalışıyor..başka bir pc de çalışmıyor..[/QUOTE

Çok iyi koruma altında sanırım. Birkaç gündür bedava veya deneme sürümü var mı diye araştırdım. Yok malesef. Bir de yamahanın ''one man band'' programı var. Bu daha ucuz ve basit. Ama çok kaliteli değil. Zaten FEY müzik te benzer birşeyleri bir arada sunmak için çalışıyor sanırım (midi klavye, ses modülü, bilgisayar ve ekran, vsti okuma vs.). Bence de yakın geleceğin teknolojisi.:)

fey müziğin çalışması epey farklı..onunkinde bir de donanım var ve bir sürü konvert gerekiyor..bu sadece program ve herhangi bir cihazla çalışıyor

süper bi gelişme, bilgisayardan sample okuyan versiyonu çıkarsa tüm ritimli klavyeler tarih olur.

ustadim vsti nasil calistiriliyor