Unutama Beni-keşanlı mustafa

Cevap: Unutama Beni-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa bey bi şeyler tırmalamaya çalışıyorsunuz oda olmuyo
olduğu kadar tşk.
yorumluyorum bey..Bir şeyler çiziktirmeye çalışıyorsunuz ama engin dehanız fazla geliyor Türkçemizi şahane kullanıyorsunuz.Seçtiğiniz kelimeler tam bir ileri zeka ürünü kelimeler.Kısacık mesajınızda o kadar engin ve erdemli bir felsefeniz varki bizlerin ve tabiki asıl konu sahibinin feyz almaması ancak akıl yürütmede kusur olur.Teşekkürler...

Eline yüreğine sağlık değerli abim harika bir çalışma her zamanki gibi...sevgi ile kal değerli abim..

yorumluyorum Nickli Üyeden Alıntı
olduğu kadar tşk.

yorumluyorum sen Değerli Mustafa abimin kimleri zamanında tırmaladığını bilsen sanırım bu yorumu yapamazdın seviyeli ve saygılı olmanı öneririm ben sana önce insan olucaksın sonra yorum yapmayı öğreneceksin DEĞERLİ Mustafa abim biz seni biliyoruz gerisi bilse ne olur bilmese sevgi ile kal değerli abim...

yorumluyorum Nickli Üyeden Alıntı
olduğu kadar tşk.

yorumluyorum sen Değerli Mustafa abimin kimleri zamanında tırmaladığını bilsen sanırım bu yorumu yapamazdın seviyeli ve saygılı olmanı öneririm ben sana önce insan olucaksın sonra yorum yapmayı öğreneceksin DEĞERLİ Mustafa abim biz seni biliyoruz gerisi bilse ne olur bilmese sevgi ile kal değerli abim...

Lütfen bu konuya değinmeyelim artık. Burası müzik forumu...

.
..

Forumu sulandırmaya çalışanlara izin vermeyin arkadaşlar. Bu tür gereksiz muhabbetler sitenin kalitesini düşürür. Amaçtan saptırır.
Bunu isteyen kişilerin de ekmeğine yağ sürülmüş olur.

İlgilenmeyiniz...
Kendi hallerine bırakınız...

Aynı anda yazdık galiba mesajı :)
Bir kaç saniye farkla :)

Elinize sağlık hocam çok güzel yorumlamışsınız.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri