Unutama Beni-keşanlı mustafa

Cevap: Unutama Beni-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa bey bi şeyler tırmalamaya çalışıyorsunuz oda olmuyo
olduğu kadar tşk.

Begenmemis olabilirsiniz ama soyleme tarziniz cok yakisiksiz olmus boyle asagilar tarzdaki yorumlariniza umarim devam etmezsiniz....
Zira ben kendi adima rahatsiz oldum bu yorumdan!

Moderatör tarafında düzenlendi:

üyelik tarihi 2010 ettigi tesekkür sayisi 0 yani simdiye dek 1 tane bile begenmemis,olabilir bunu tartismayalim ama kurallara uyumunu tartisabiliriz yoksa herkes birbirine bu kadar saygi göstermezse ne olur halimiz.

Şu saçma sapan adamları banlayın yahu. Mustafa abimiz gibi değerli, sitemizin emektar, tecrübeli ustasına saygısızlık yapması çok kanıma dokundu.

bu üye bana tanıdık geliyor ama neyse...
araştırıyorum...

Ch.

mustafa hocam eline yüreğine sağlık çok güzel bir çalşıma.. bazı çatlak sesler yükseliyor forumumuzda bu aralar.. ama sıkıntı olacak bir durum değil.. burada herkez gerek müzikal gerek karakter kalitesini gayet net sergiliyor..

Farklı yorum ve eleştiri de lazım.Arkadaşımızın genel tavrı ve yorum biçimi biraz sert ama olsun...

abi aynı kişi benim misket demo konusunada seviyesizce yazdı..ben cevap bile vermedimm..

yani amaç belli.. bizleride aynı seviyeye çekmeye uğraşıyorlar.. çok boş ve gereksiz bir tavır bence.. bu yapılan eleştiri değil resmen hakaret niteliğinde. ama meyve veren ağaca vurduğu kötek bir gün kendi canını yakar farkında değil :)

Maksat sulari bulandirmak aynen katiliyorum insallah yanlisindan doner ;)

arkadaşlar sitemizi gene uzaylılar basmış bunlar yerden bitme deyil tepeden inme bunlar dünyalıları sevmezler bildikleri yanıldıklarına yetmez üstüne birde seviyesiz yorum yaparlar unutmayınki kedi uzanamayacagı ciyeri mındar edermiş aslında bu tip uzaylıları kendi kendine bırakacaksın cevap dahi vermiyceksin deymez

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri