T tamay96 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 27 Eki 2010 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. Yamaha OR700 16 Tem 2011 #1 Arkadaşlar Tyros 4 için Türkçe kullanma klavuzu arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
D denizet Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 22 Ocak 2010 Mesajlar 225 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 50 17 Tem 2011 #2 Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu sizin için nette aradım ama bulamadım.en iyisi aleti bana sat kurtul
Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu sizin için nette aradım ama bulamadım.en iyisi aleti bana sat kurtul
Dr.Salim Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 20 Ocak 2004 Mesajlar 2,012 Tepkime puanı 45 Puanları 48 Enst. - 17 Tem 2011 #3 Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu öyle türkçe kullanma kılavuzu arama bulamazsın. eğer sitede konusu açılmamış ve sormak isteidğin bir konu varsa sorabilirsiniz...
Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu öyle türkçe kullanma kılavuzu arama bulamazsın. eğer sitede konusu açılmamış ve sormak isteidğin bir konu varsa sorabilirsiniz...
I ido33 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 4 Kas 2010 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 47 Enst. korg pa 800 10 Eyl 2012 #4 Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu Yıllardır kog kullanıyorum şimdi yamaha ama cihazı hiç ama hiç tanımıyorum çok farklı tyros4 koma mantığı nasıl korg gibi basitçe nasıl koma verip alabiliriz
Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu Yıllardır kog kullanıyorum şimdi yamaha ama cihazı hiç ama hiç tanımıyorum çok farklı tyros4 koma mantığı nasıl korg gibi basitçe nasıl koma verip alabiliriz
T Tutkumüzik paylaşımcı üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1,376 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 56 Konum GAZIANTEP 10 Eyl 2012 #5 Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu hocam cihazı biz satmadık ama elimizde mevcut ceviri yapılmış şekilde mail adresinizi yazarsanız gönderelim Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Eyl 2012
Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu hocam cihazı biz satmadık ama elimizde mevcut ceviri yapılmış şekilde mail adresinizi yazarsanız gönderelim
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 100 Puanları 13 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 10 Eyl 2012 #6 Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu Tutkumüzik' Alıntı: hocam cihazı biz satmadık ama elimizde mevcut ceviri yapılmış şekilde mail adresinizi yazarsanız gönderelim Genişletmek için tıkla ... rica etsekte sitede paylaşsanız bütün arkadaşlarımız faydalansa olmazmı Tutkumüziksizden veya başka yerden alsalarda bu klavuza ihtiyaçları var
Cevap: Tyros 4 Türkçe kullanma klavuzu Tutkumüzik' Alıntı: hocam cihazı biz satmadık ama elimizde mevcut ceviri yapılmış şekilde mail adresinizi yazarsanız gönderelim Genişletmek için tıkla ... rica etsekte sitede paylaşsanız bütün arkadaşlarımız faydalansa olmazmı Tutkumüziksizden veya başka yerden alsalarda bu klavuza ihtiyaçları var