Android Repertuar Uygulaması Hakkında

İyiki Doğdunuz :)

Enst.
pa 800
Tüm meslektaşlarıma merhaba;Bir sahne sanatçısı olarak, ihtiyaç olduğunu düşündüğüm ve kendim geliştirdiğim bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Düğün Repertuar uygulaması, sanal bir repertuar defteridir. İçinde halihazırda, farklı kategorilerden oluşan toplamda 280 adet şarkı sözü mevcuttur. Uygulama içindeki kategoriler, alt kategoriler, şarkı sözleri istenildiği gibi silinebilir, güncellenebilir ve yeni kategoriler, şarkılar eklenebilir.Uygulama ilk etapta bir düğün repertuarı olarak tasarlanmıştı ama ekleme, silme, kopyalama özellikleriyle birlikte tüm özel günlerde kullanılabilecek bir durumdadır.Uygulama kesinlikle reklam içermez ve içermeyecektir. Bir sahne sanatçısı olarak böyle bir durumun çok sıkıntılı olacağını bildiğimden asla böyle bir şey yapmayacağım. Bu nedenle ücretlidir, ücret tek sefer ödenir ve harici bir ücret, abonelik vs. asla alınmaz.Uygulama içerik bakımından birçok özellik barındırır. Bu özelliklerin tanıtım videosunu ve indirme linkini aşağıda paylaşıyorum.Uygulamanın ara yüzü ve kullanımı basit, anlaşılır ve işlevseldir. Kargaşa olmamasına çok özen gösterdim. Uygulama şu anlık yalnızca Android cihazlar için tasarlandı ama dönüşlere göre ios cihazlar için de çalışmamız hazır.

Siz değerli meslektaşlarımdan destek,görüş ve önerilerinizi mutlaka bekliyorum.Bol kazançlı günlerde kullanmanız dileğiyle.Mücahit ŞAHİN

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mucahit.dugunrepertuarapps

gazino bar mekanlarda bilgisayarımda şarkı sözleri PDF olarak yüklü oradan sözleri okuyup çalıyorum