Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2014 Demo Yarışmasında En Beğendiğiniz Çalışma Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    239
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...

Bahadır benim demoyu hazır bir ritimle tekrar düzenleyip kimseye çaktırmadan değiştirsek olurmu :D

Derdim oy değilde bu demoyla akılda kalmayayım dedim :)

Hocam sen zaten benim aklımda careless whisper ile kalmış durumdasın:)

Arkadaşlar ben kanal kayıt derken sadece davul kanalını org üzerinden hazır davulları yazdırıp kullandım. Daha sonra bunları tekrardan editleyip düzenledim. Bunu da haliyle belirtme ihtiyacı hissetmedim. Kanun, 2 kanal grup yaylılar, klarnet, keman, ud, piyano, gitar gibi 2 choir pad sesi de tek tek kayıt ettim. Hatta kanun cırtlamalarını bile yazıp birde bu kadar kanalı quantize ye oturtmaya çalıştım. Cihaza 4500 lira para verip aldık. Birkaç kanalda hazır pad, gitar arpejide kullanabilirdim. Bu kanal kayıt olmuyor yada hazır kullanmak anlamına gelmiyor. Ben mi yanlış idrak ediyorum durumu. Benim için garip bir hal aldı. Ben zaten çalışmalarımı hep bu şekilde yapıyorum. Ben çok iyi bir müzisyenim sizden daha iyiyim gibi bir iddiamda olmadı. Olamazda. Biraz hoşnutsuz kaldım bu son yorumlardan. Kusuruma bakmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

My75 Mesut hocam çok özür dilerim keşke benim için şu övünç dolu cümleleri yazmasaydınız. Siz tamamıyla içten samimi duygularınızı belirttiniz anlıyorum. Çok megoman yada egolu bir insan değilim ve konu kişiselleşti. Bunun için de herkesten çok özür dilerim.

My75 Mesut hocam çok özür dilerim keşke şu övünç dolu cümleleri yazmasaydınız. Siz tamamıyla içten samimi duygularınızı belirttiniz anlıyorum. Ancak konu kişiselleşti. Bunun için de herkesten çok özür dilerim.

konu kişiselleşmedi Ali, tuhaf bir şekilde sen kişiselleştirdin, buna neden bu kadar takıldın anlamadım...
bu konu dün kapanmıştı neden başa döndük ki durduk yere? ben merak ettiğim birşeyi sordum sen de cevapladın, hepsi bundan ibaret yahu...
bunun övünç dolu cümlelerle ne ilgisi var, kaldı ki pek çoğumuz da bu şekilde düşünüyorken?
teknik olarak adı değişebilir kanal kayıt,hücum kayıt bilmem ne, bunun çok bir ehemmiyeti yok, önemli olan ortaya çıkan şey...mesele sana söylenen övgü cümleleri değil ki, sadece konu Mesut Bey tarafından dillendirildiği için söyleme,sorma ihtiyacı hissettim, çünkü zannedersem Mesut Bey in kast ettiği şey manuel olarak yazılan davul, bas v.s idi.
senin çalışmanda zaten 2 km ileriden duyuyorum arkada bir acc olduğunu, bunun hazır ritm(sen yazmış olabilirsin bu da çok mühim değil) olduğu konusunda tereddütüm yok zaten, sadece girişteki kanunu da intronun bir elemanı sanmıştım, emo usb üzerinde böyle varyeteler var bildiğim kadarıyla, hepsi bu...
valla dediğime diyeceğime pişman oldum çoktan...!
üzerime alıyorum çünkü bunu ilk olarak ben söyledim, amacım eleştiri değildi, bunu yapacak olsam zaten yapardım, bügüne kadar hep yaptığım gibi...

My75 Mesut hocam çok özür dilerim keşke benim için şu övünç dolu cümleleri yazmasaydınız. Siz tamamıyla içten samimi duygularınızı belirttiniz anlıyorum. Çok megoman yada egolu bir insan değilim ve konu kişiselleşti. Bunun için de herkesten çok özür dilerim.

Ali kafaya takılacak bir durum yok ortada boş yere kendini üzme..Bahadır sadece öyle olabilirmi gibisinden bahsetti,sende olmadığını söyledin ve konu kapandı..

Sonuçta zaten kanal kayıt yapanlar orijinal olsun diye kendi dışında bir şeyler pek katmazlar..Çünkü yapılan şeyin her haliyle kendine ait olmasını isterler,sende öylesinki bu kadar dert ettin bence..O yüzden dert etme..

anket var ol :)

eline sağlık dostum, iyi oldu...

başarılar arkadaşlar

windman 1981 çalışman çok güzel olmuş başarılar

ben kullandım adem abi bahadır dreamsongs çalışması güzel ezgili hisli bir çalışma olmuş tebrik ler

diğer çalışmalar da ama 1 seçim var başarılar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...