Cevap: Trakya Müzik 2014 Demo Yarışması Başladı...
My75 Mesut hocam çok özür dilerim keşke şu övünç dolu cümleleri yazmasaydınız. Siz tamamıyla içten samimi duygularınızı belirttiniz anlıyorum. Ancak konu kişiselleşti. Bunun için de herkesten çok özür dilerim.
konu kişiselleşmedi Ali, tuhaf bir şekilde sen kişiselleştirdin, buna neden bu kadar takıldın anlamadım...
bu konu dün kapanmıştı neden başa döndük ki durduk yere? ben merak ettiğim birşeyi sordum sen de cevapladın, hepsi bundan ibaret yahu...
bunun övünç dolu cümlelerle ne ilgisi var, kaldı ki pek çoğumuz da bu şekilde düşünüyorken?
teknik olarak adı değişebilir kanal kayıt,hücum kayıt bilmem ne, bunun çok bir ehemmiyeti yok, önemli olan ortaya çıkan şey...mesele sana söylenen övgü cümleleri değil ki, sadece konu Mesut Bey tarafından dillendirildiği için söyleme,sorma ihtiyacı hissettim, çünkü zannedersem Mesut Bey in kast ettiği şey manuel olarak yazılan davul, bas v.s idi.
senin çalışmanda zaten 2 km ileriden duyuyorum arkada bir acc olduğunu, bunun hazır ritm(sen yazmış olabilirsin bu da çok mühim değil) olduğu konusunda tereddütüm yok zaten, sadece girişteki kanunu da intronun bir elemanı sanmıştım, emo usb üzerinde böyle varyeteler var bildiğim kadarıyla, hepsi bu...
valla dediğime diyeceğime pişman oldum çoktan...!
üzerime alıyorum çünkü bunu ilk olarak ben söyledim, amacım eleştiri değildi, bunu yapacak olsam zaten yapardım, bügüne kadar hep yaptığım gibi...