Trakya Müzik 2011 planlaması ve moderatör alımı

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 76
  • Görünümler : 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2011 planlaması ve moderatör alımı

2011 hayırlı,sağlıklı,kazasız,belasız,mutluluk dolu,kardeşliğin,sevginin saygının,huzurun,mutluluğun,afetsiz bir yıl olması dileğiyle

2011 trakya sitesininde yine paylaşımın bol,arkadaşlığın,kardeşliğin,yardımcıl,sevgi saygı çerçevesinde güzel bir yıl olması temennisiyle

yeni göreve gelicek arkadaşlara hayırlı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

2011 yılı mutlu,sağlıklı,bol kazançlı,kardeşliğin sevginin hiç eksik olmayacağı bir yıl olur inşallah.görev almak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.şimdiden hayırlı olsun.

hayırlısı neyse o olsun ...

.
Yeni bir yılın Sağlık, Mutluluk, Huzur getirmesi dileğiyle,
Forum sitemizin 2011 yılı içerisindeki yenilenmesiyle daha güzel ve elit bir konuma geleceği kanaatindeyim. Daha aktif ve yararlı olmak amacıyla moderatörlüğe talibim. Bu çalışmalar içerisinde bulunmaktan mutluluk duyarım.

_Arkadaşlar konuyu açıpta ilgilenmediğimiz düşünülmesin biz T.M yönetimi olarak her adayı kendi özel alanımızda değerlendiriyoruz,acaba ben seçilirmiyim diye tedirgin olmanıza gerek yok,yeterki kriterleriniz uygun olsun.sayın betermen, değerlendirilmeye alındınız ,fakat sonuç açıklayabilmemiz için daha fazla talebe ihtiyacımız var,teleplerinizi bu konu altında bekliyoruz...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni yılda aramızda olan üyelerimize bol kazançlı sağlıklı mutlu bir yıl dilerim

Yönetim kadromuzca seçilecek olan mod arkadaşlarımız ise Sevgili timur ve çetinin yazdıkları gibi

=TM alınacak= moderatörlerde aradığımız özellikler şunlar:
1. hergün siteye giriş yapması online süresi uzun olması
2. Trakya müzikte seviyeli saygılı bir geçmişi olmalı
3. TM de en az 100 Teşekkür almış olmalı
4. moderatör olduktan sonra 1 ay içerisinde müzik bilgileri ,müzik dersleri , sanat kültür tarihinden yada sitemize yararlı 500 yeni konu sayısına ulaşmalı. ve aralıklarla konu eklemeye devam etmelidir.

trakyamuzik te yönetim kadrosuna girmek kolay olmadığı gibi çok büyük sorumluluklar istemektedir,ve ayrıcalıktır...

Nice 10 SENELER Beraber olmak dilehi ile

Saygılar tm yönetimi Berkcik

değerli trakya müzik yönetimi ve üyerini 2011 yılındada 2010 da olduğu gibi hep bir arada paylaşım ve muhabbet içinde görmek en büyük temennimdir.

ben kendi adıma keşanlı mustafa hocamı tekrar moderatör olarak görmek isterim ...tabi konuda keşanlı mustafa hocam neder bilemiyorum ...

herkese saygılar

Bu sitede daimi dostluklara nail olacağımıza inandığım bir çok üstadımı tanıdım bazı kendini bilmezler yüzünden ufak çekişmelere girmemiz bu sitedeki dostluklara gölge düşürmemeli herkese yeni yılda bereketli kazanç sağlık ve esenlik diler Trakya müzik camiasına nice on yıllar dilerim...

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çoğu arkadaş bilir baya bi eskidim burda... :D

şaka bi yana sizler ve değerli üye arkadaşlar için bir parça katkım olabilecekse görev&sorumluluk almaya hazırım...

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çoğu arkadaş bilir baya bi eskidim burda... :D

şaka bi yana sizler ve değerli üye arkadaşlar için bir parça katkım olabilecekse görev&sorumluluk almaya hazırım...

Teşekkür ederiz...

syn yöneticiler ve admin,bende elimden geldiği kadar ve bildiklerimle bişeyler yapmaya çalışıcağım,eğerki banada trakya müzik olarak böyle bi görev verirseniz elimden geldiği kadarıyla güzel bi şekilde yapmaya çalışırım,

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...