Trakya Müzik 2011 planlaması ve moderatör alımı

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 76
  • Görünümler : 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2011 planlaması ve moderatör alımı

.
Adaylığımı tekrar yenilerken aday olan tüm arkadaşlarımızada başarılar...
Yönetim ekibinede kolay gelsin...

şimdiden hayırlı olsun

_TM.yönetimi ortak kararını çok yakında açıklayacak ve değer görülen arkadaşlarımız yetkilendirilerek TM yönetimine katılacaklardır.Bu arkadaşlarımızı şimdiden tebrik eder başarılı olmaları için kurallar dahilinde çalışarak bu görevin hakkını vereceklerine inanıyorum.
_Bu konu burada kapanmayacak yine asistan yöneticilik şeklinde her bölüme yeni asistan arkadaşlar alınmaya devam edilecektir.Yine görev almak isteyen arkadaşlar hazır olsunlar, konumuz yeni başlık altında açıldığında oradan talepleri alıp yeni değerlendirmelerde bulunacağız,herkeze iyi akşamlar diler teşekkür ederim...

TM yönetim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkdaşlar bu siteyle 2005,2006 sezonunda tanıstım...site yenilenmeye gittiği için benimde üyeliğim silinmiş....o zmnki nickim (kadr1996) veya (kadr) die hatırlıyorm..bu ikisinden biri...şu anda ben kriterlere uymuyorum..eğer diğer nicklerimde kaale alınırsa dediğim sezonlarda çok emegim var site için...şimdi umarım olumlu bir yanıt gelir diyerek eğer site yönetimi açısından beni modarötörlüğe uygun görürseniz bu yüce divanda bende görev almak istiyorum....çok teşekkürler....

bu arkadaşın ne dediğini anlayamadım bu arada adaylığımı koyuyorum kortanyus nickim yeni o yüzden 100 teşekküre yetişmedi macitvega nickim banlı ordada 100 ü geçkin olması lazım vede bende adaylığımı koyuyorum online sürem yüksek vede buranın en eski üyelerindenim hatta ilk ketron alıpta isyan ettiğimi bilirim bu sitede :) cevaplarınızı bekliyorum saygılar tm ailesine şimdiden tşk ediyorum

abi moderatör alımları bitti şuan yapılmıyor. admin zamanı geldiğinde açıklama yapacaktır. alılanlar alındı moderatör olarak. yine istedinilirse söylenir yönetim tarafından.

yakın zamanda moderatör alımı yapılacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...