Takma adlarımızı ne anlama geliyor ?

Cevap: Takma adlarımızı ne anlama geliyor ?

A nkara D üzce M anisa İ stabul N iğde dermişim :) Admin=yönetici.

murator700

4-5 sene or 700 kullandım, aslında ilk murata1000 di nickim, a1000 i satıp or 700 alınca, ismi değiştirdik ve murator700 oldu. Her org değiştirmede nick değiştirmek zahmetli iş birde or 700 ün çok ekmeğini yedim yeri bende farklıdır, o sebepten takma adım hala murator700...

Türk musikisinde en fazla eser hicaz makamında verilmiştir. Benim de en çok sevdiğim makamlardan biridir hicaz. Konservatuvarda hoca olan bir dostum kendine segah ile başlayan bir mail almıştır belki 15 yıl önce. Ben de ondan heveslendim sonuna da doğum yılımı ekleyip hicaz76 nickini oluşturdum.

Naaşını 'Meleklerin yıkadığı sahâbî' olarak ta bilinen
HANZALA BİN EBÛ ÂMİR.

ZAFER 1983--daha önceki nickim feraza idi,yani zafer kelimesinin karıştırılmış hali idi,sonra nickimi değiştirmiştim
ismim zafer 1983 doğum tarihim :)
beğenmeyen varsa değiştirim hemen :D

Genelde 2 isim kullanırım.Baykurt yada baybozkurt,
Adım Bayram, soyadım Bozkurt.

saygılar..

Whirlpool ingilizcede girdap anlamı taşır fakat ben siteye üye olurken Whirpool diye almışım yanlışlıkla r ile p arasındaki L harfi kaynamış yani :) sitede mod olduk ama değiştiremeden kaldı :)

Abilerim, kardeşlerim bir de en çok Dr. Salim 'i merak ediyorum :) açıklarsa hem memnun oluruz hem de vesile ile kendisinden haber almış oluruz , işleri yoluna giriyordur İnşallah
bu arada teşekkür butonu uçmuş herkese ayrı ayrı Teşekkürler...

Meraklı biri ve öğrenci oldugumdan dolayı kısaltarak meraklı.öğr saygılar . . .

küçükken futbol topuna ''nake'' diyen tek insanım galiba :) adım doğan saygılar..