Takma adlarımızı ne anlama geliyor ?

Cevap: Takma adlarımızı ne anlama geliyor ?

çok yakın bir dostumun oğlu daha 3 yaşlarındayken bize geldiklerinde yada biz onlara gittiğimizde daha dili dönmediği için bana fural abi derdi :)o yıllarda msn adresi alacaktım aklıma küçük batuhanın ''furalabi' yakıştırması geldi :) ogün bugündür netteki tüm üyeliklerim furalabi olmuştur.
vural koç

toruk makto..son gölge anlamına gelir..avatar filminden alıntıdır...film çok hoşuma gitti doğa ile insanın dostluğunu ve kardeşliğini ele alıyor..tamda benim hayalimdeki bir dünya orası..pandora...kısacası son gölge..

adım bayram doğum yılım 1983 olunca by 1983 yaptım bende :)

Arthur Hailey'in 1984 yılında yazdığı acı reçete ismi romanından bir karakter.
Vincent Lord...
Detaylı bilgi için: tıklayın

furalabi yi çok merak ediyordum, garanti Vural Abi dir, bunu bir ufaklık demiştir dedim kendi kendime , tutmuş :)

Sene 2002 MSN adresleri yeni yeni alınmaya başlamış. Bizim saz grubumuz var 5 kişiyiz Beşimiz grubumuzun adı dışındaki SAZGRUBU adıyla bir MSN adresi almış olduk. Şifresini beşimiz kullanarak bu MSN den Düğün falan almaya çalışıyorduk. Diğer 4 kişi ayrılınca bu MSN bana kaldı halen aynı uğurda devam etmekteyim ve bunu sitemizde de niçk olarak kullandım. Gerçek grup ismimiz Ezgi Saz Grubu dur. Saygılarımla,

ben kendi ismimi kullandım :)

soyadımdan "yanık" :D

TUFAN adım 54 şehrimin plaka kodu.

gayet güzel ve göreceli bir konu açmışsınız,sizi tebrik ediyorum zira kullanıcı kodlarımızın ne anlama geldiğini bende dahil bir çok kişi merak ediyordu...

pymmemo : piyanist mehmet :)