Cevap: slm bk 5 aranıyor
Konuyla veya piyasa ile ilgisi yok da ben de birazdan ilan vereceğim satış için. Klavyeden değil müzikden vazgeçeceğim ve pedalı falanda satacağım.
bütün yorumları okudum sadece vay beeeee diyorum,
birinin çıkıpta bir rakam yazması tüm rolandçıları sinirlendirmeye yetiyormuş diyorum,
benimde ilanım var pa800 ilanı benide arayanlar var,fiatı 3.800 tl verdim
bazı adamlar aynen diyorki,
sezon bitti kardeş 2.400 tl veririm diyor hiç kızmıyorum sadece diyorum ki en güzel cevap olarak
yok hocam o fiata vermiyorum diyorum kalbinide kırmıyorum ve olay kapanıyor,bekliyorum müşterisi çıkana kadar,çokta cihaz sattım.
daha önceki pa800 ler için 1500 tl teklif veren bile oldu,demekki siz olsanız sinir küpü olacaksınız,
demek istediğim ne biliyormusunuz arkadaşlar
konu sahibi arkadaş buraya bi fiyat yazmakla piyasa düşseydi bizim pa800 o zaman 1500 tl idi,bekleyin zamanla bulamadığından dolayı fiyatı mutlaka artıracaktır,en büyük tepkiniz orgunuzu vermezsiniz o fiata olur biter
Ben Satıyordum Sırf Bu Yüzden Vazgeçtim Sizinlede Konuşmuştuk Hatta İlanı Kaldırmıştım Yılmayın Felan Demiştiniz. Şimdi Kullanıyorum Satmayıda Düşünmüyorum Şahsen.
Konuyla veya piyasa ile ilgisi yok da ben de birazdan ilan vereceğim satış için. Klavyeden değil müzikden vazgeçeceğim ve pedalı falanda satacağım.