slm bk 5 aranıyor

Cevap: slm bk 5 aranıyor

bütün yorumları okudum sadece vay beeeee diyorum,
birinin çıkıpta bir rakam yazması tüm rolandçıları sinirlendirmeye yetiyormuş diyorum, :)
benimde ilanım var pa800 ilanı benide arayanlar var,fiatı 3.800 tl verdim
bazı adamlar aynen diyorki,
sezon bitti kardeş 2.400 tl veririm diyor hiç kızmıyorum sadece diyorum ki en güzel cevap olarak
yok hocam o fiata vermiyorum diyorum kalbinide kırmıyorum ve olay kapanıyor,bekliyorum müşterisi çıkana kadar,çokta cihaz sattım.
daha önceki pa800 ler için 1500 tl teklif veren bile oldu,demekki siz olsanız sinir küpü olacaksınız,

demek istediğim ne biliyormusunuz arkadaşlar
konu sahibi arkadaş buraya bi fiyat yazmakla piyasa düşseydi bizim pa800 o zaman 1500 tl idi,bekleyin zamanla bulamadığından dolayı fiyatı mutlaka artıracaktır,en büyük tepkiniz orgunuzu vermezsiniz o fiata olur biter

Ben Satıyordum Sırf Bu Yüzden Vazgeçtim Sizinlede Konuşmuştuk Hatta İlanı Kaldırmıştım Yılmayın Felan Demiştiniz. Şimdi Kullanıyorum Satmayıda Düşünmüyorum Şahsen.

Konuyla veya piyasa ile ilgisi yok da ben de birazdan ilan vereceğim satış için. Klavyeden değil müzikden vazgeçeceğim ve pedalı falanda satacağım.

Ben Satıyordum Sırf Bu Yüzden Vazgeçtim Sizinlede Konuşmuştuk Hatta İlanı Kaldırmıştım Yılmayın Felan Demiştiniz. Şimdi Kullanıyorum Satmayıda Düşünmüyorum Şahsen.

orgu veya herhangi bir cihazı sattığınızda bu gibi tekliflere de açık olmalısınız.çok fazla üstüne gitmeden sadece o fiata veremem deyip üzerini kaparsınız,mutlaka sabırlı bir şekilde beklemelisiniz,zamanla cihazınıza bir talipiniz mutlaka çıkacaktır,böyle şeyleride fazla büyütmemek gerek,normal karşılamak gerek,konuyu açan şahısa kızmamak gerek bu gibi tekliflere açık olmak lazım,
bence bu gibi tekliflere kızıpta moralinizi bozmak çok yersiz,
amacım konu sahibine hakan abiye tepki değildir,kızmakta değildir,açtığı konuyada saygım vardır,onun kararıdır,o fiata bulabilirmi bulamazmı onuda bilemem,bulursa hayırlı olsun demek düşer,bulamazsa fiatını artırıp öyle bulur,

Konuyla veya piyasa ile ilgisi yok da ben de birazdan ilan vereceğim satış için. Klavyeden değil müzikden vazgeçeceğim ve pedalı falanda satacağım.

Hayırdır Hocam Neden Vazgeçiyorsunuz. Çok Hevesliydiniz.

Hayırdır Hocam Neden Vazgeçiyorsunuz. Çok Hevesliydiniz.

Biz kartlaşmışız artık daha fazla geliştiremiyoruz kendimizi. :) Birşeyin daha ötesi yoksa kendi adıma birşeyler katamıyorsam orası beni boğuyor artık. Tıpkı uzun bir bilgisayar oyunu gibi. Çoğu zaman kaptırıyorum kendimi, 2 şekilde sıkılıyorum ondan. Ya bütün hedefleri görüp sonunu bulduysam veya hedeflere ulaşamamış ve ulaşacak gibi de gözükmediğimi hissettiğim zaman :) Bu boşluğu da birşey ile doldurmam lazım insanın bir hobisi mutlaka olması lazım. Bende küçüklükten beri hayalim olan model uçaklar dünyasına giriş yapmayı planlıyorum. :) Sağlıcakla.

Biz kartlaşmışız artık daha fazla geliştiremiyoruz kendimizi. :) Birşeyin daha ötesi yoksa kendi adıma birşeyler katamıyorsam orası beni boğuyor artık. Tıpkı uzun bir bilgisayar oyunu gibi. Çoğu zaman kaptırıyorum kendimi, 2 şekilde sıkılıyorum ondan. Ya bütün hedefleri görüp sonunu bulduysam veya hedeflere ulaşamamış ve ulaşacak gibi de gözükmediğimi hissettiğim zaman :) Bu boşluğu da birşey ile doldurmam lazım insanın bir hobisi mutlaka olması lazım. Bende küçüklükten beri hayalim olan model uçaklar dünyasına giriş yapmayı planlıyorum. :) Sağlıcakla.

İstanbul'un Neresindesiniz Beraber Çalışmak İsterim Sizinle.

bursa hedef muzik te var 1ad 1400 alirim yardımcı olurum duşunursen o rakamlara benim verdiğim alettir sıkıntısı yoktur....

Müziğin yerini doldurmaz bence. Cünkü müzik sadece zevk vermez, duyguda verir ve karşılığını anında alırsın. Tükenmişlik duygusu bazen benimde yaşadığım bir duygu, böyle zamanlarda sadece kısa aralar vermek lazım. İnsan müzik ortamının içinde olmayınca, yanında bir şeyler kapacağı kimse olmayınca işler biraz zorlaşıyor fakat pes etmemek lazım. Sonuçta bu işler çalışma ile doğru orantılı. O maketlerin kendine has bir zevki ve zorluğu vardır elbette ama yap yap nereye kadar.
Think again..:)

Müziğin yerini doldurmaz bence. Cünkü müzik sadece zevk vermez, duyguda verir ve karşılığını anında alırsın. Tükenmişlik duygusu bazen benimde yaşadığım bir duygu, böyle zamanlarda sadece kısa aralar vermek lazım. İnsan müzik ortamının içinde olmayınca, yanında bir şeyler kapacağı kimse olmayınca işler biraz zorlaşıyor fakat pes etmemek lazım. Sonuçta bu işler çalışma ile doğru orantılı. O maketlerin kendine has bir zevki ve zorluğu vardır elbette ama yap yap nereye kadar.
Think again..:)

:) Benim eksik kaldığım nokta 12 yaşımda 4 oktav ilk amatör klavyemin ardından taaaa bu yaşta profesyonel bir alete geçtim. Arada yamaha farfisa gem wk1 oldu ama çok Prof alet değil tabi. O yüzden çok geri kaldık. Iyi çalan adam her aleti çalar belki ama o şevkle çaldıracak olanda alettir. Köreldik yani. :)