Sızce dogrumu yaptım

Cevap: Sızce dogrumu yaptım

Kartol 10 kere yazdım konu kapansın diye senin amacın ne madem görmëzlikten geliceksın bu konuyuda görme

Tamam piyanist ali arkadas.halkimiz icin susuyorum:)

ruhi hocam dediği gibi kürt olmakla pkk lı olmayı karıştırmamak lazım...en doğru şeyi yapmışın hocam sende... sunu unutmamak lazımdır... gerçek doğu lu arkadaşlar senden benden cok mert kışilerdir... ama pkk lılar ise çok namert ve kalleş ve onun bunun maşalarıdır... değilse onca bebeğe kadına kıza ve savunmazsız insana sıkmazlardı..

-- pkk. lı olmayan tüm kürt ve doğulu kardeşlerim sizleri cok cok seviyorum, benim Diyarbakırlı gerçekten vatan sever arkadaşlarım var... hepinize hayırlı işler.....dedelerimiz bu vatan için vatanın her yerinde beraber şehit oldular unutmayalım......

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ne ekmeği kardeşim?Vatana ihanet edenin ekmeği mi yenir?Valla kusura bakmasında kimse bana kana bandırılmış ekmek tadı verir bu ekmek.Mide meselesi...

ruhi hocam dediği gibi kürt olmakla pkk lı olmayı karıştırmamak lazım...en doğru şeyi yapmışın hocam sende... sunu unutmamak lazımdır... gerçek doğu lu arkadaşlar senden benden cok mert kışilerdir... ama pkk lılar ise çok namert ve kalleş ve onun bunun maşalarıdır... değilse onca bebeğe kadına kıza ve savunmazsız insana sıkmazlardı..

-- pkk. lı olmayan tüm kürt ve doğulu kardeşlerim sizleri cok cok seviyorum, benim Diyarbakırlı gerçekten vatan sever arkadaşlarım var... hepinize hayırlı işler.....dedelerimiz bu vatan için vatanın her yerinde beraber şehit oldular unutmayalım......

Aynen öyle vatanını seven bir kürt benim gözümde Türk'ten daha değerlidir tüm samimiyetimle söylüyorum.Değerden kasıt daha bir ısınırım o kişiye.Aklı başında her insan da böyle düşünür zaten.Bu vatana ihanet eden her kimse kürt türk laz bilmemne.........................

normal de yapılacak bir hareket değil eger siz bilerek gittiyseniz yanlış olmuş ama bilmeden bu ortama düşmüşseniz sonuna tercih sizin en doğal hakkınız ancak sonuçlarıına katlanmak şartıylaaa

Maltepede bi salondan çağırdılar sadece ritim içim aldım orgu gittim diyarbakır düğünü 2tane bağlamacıya eşlik ettim kürtçe çalındı okundu hep halay başka bişey yok bide doğulu sanatçı vardı hep pkk şarkıları okundu salon sahibini uyardım tınlamadı bile pkk lehine şarkılar okundu hep bende orgun fişini çektim düğünü yarıda bıraktım bayağa bi yuhladılar.:):) birdaha hayatım boyunca bi düğün e çıkmam hatır için çıktım zaten

helali hoş olsun