silinebilir

Cevap: SEFA GÜNAY tarafından dolandırıldım... 0 537 279 95 83

arkadaş tamam haklısın ama aynı konudan neden çok açıyorsun bitane konu yetmiyormu hepsini birleştiriyorum

Cevap: Dolandırıcı SEFA GÜNAY yeni numarası 0 537 279 95 83

yapılacak işlemler:

hemen icra mahkemesine bir dilekçe veriyorsunuz.adres ve tc sini biliyorsanız işlem daha da basit.7 gün içinde cevap vermez ise hemen haciz işlemine geçebilirsiniz,ondan sonra üzerine mal varsa veya kayıtlı bir yerde çalışıyorsa (ssk gibi ) maaşına haciz koyuyorsunuz.faizi ile geri alabilirsiniz.savcıyla vs uğraşmayın hemen icra mahkemesine dilekçe verin.en güzeli de bu kansızın (affedersiniz) siciline işleniyor resmi vs herhangi bir işlemde bu adi suç olarak karşısına çıkıyor

örnek dilekçe:ekli dosyadan indirin

takıldığınız yerde haber verin,geçmiş olsun.selamlar

Bence de en sağlıklı çözüm yolu budur, ancak bu tarz kişiler üzerlerinde hiç bir şey bulundurmazlar. Bun ların zararlarını çoğu zaman cevap vermeyi ihmal etmiş Bankalar ödemiştir. Genede denemek lazım. Geçmiş olsun, akıllı olalım, birlik olalım ve her şeye kanmayalım. 15 gün evvel İnternet ten bende bir PA-80 bulmuştum, sahibi İskenderun veya Hatay gibi bir yerde olduğunu söylüyordu. fiyatını da anlaştık. Abi paramı gönder ki orgu göndereyim beni çok dolandırdılar dedi bende haklısın canım fakat benim göndereceğim paranın da garantisi yok kusura bakma deyip işten vazgeçtim. Günümüzde haklıyı, haksızı ayırt etmek öyle zorlaşmışki Allah herkesin yardımcısı olsun. Geçmişler olsun. Sonsuz selamlar,

Cevap: SEFA GÜNAY tarafından dolandırıldım... 0532 100 03 97

Olay bu kadar Basit...
Alisverisinizi yakin cevrenizden ,Guvenilir Muzik marketlerden yada bir iki arkadasinizla beraber gidip elden alinacak mesafeden alacaksiniz Kafanizdan BANKA HAVALESINI CIKARIN...
Koca ingilterede bile banka havalesi ile odenmis para gitmistir uzerinde ne bir hakkiniz kalir nede bir suc islenmis sayilir kilidin cozumu Banka Havalesini hayatinizdan cikartmak
Ali olur veli olur isim fark etmez bu serefsizlerden binlerce var...
telefonda gorusup adamin bankasina para yatirmissiniz Elinizde Satis sozlesmesimi var ? CheckOut faturaniz Referans numaranizmi var?
Bunlari dusunun ,Hak iddia edebilmeniz icin soze degil saglam belgelere ihtiyaciniz var oyle elde yazilmis birkac satirla imza bile ise yaramaz...
PAypal in bile uckagidini bulmus adamlar Ebayde yapiyor odemeni Gelip alabilirmiyim diyor ok dersen yandin aliyor elinden cihazi 1 hafta sonra yollamadi diyor cihazimi parasini geri aliyor ;)
yada e-cheque ile odeme yapiyorlar satici farkinda olmadan cek temizlenmeden yolluyor sonucta cekin karsiligi cikmiyor !
Amman Dikkat

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar ben her zaman derim ptt kargo kapıda ödemeli gelişr malın alır parasını çok güzell sanada geçmiş olsun kardeş piyanistali kardeşimin bir sözü hiç hoşuma gitmedi oraya panzerlerle giriliyormuş o adamlar denk gelmemmiş birilerini unutma jardeş kavatdan kabadayı olmaz özür dilerim ben daha çok konuşacaktım da neyse gene banlanırım .... tekrara geçmiş olsun

arkadaşlar böyle bir dolandırıcılık durumunda savcılık ve yasal olarak ne tür işlemler yapmak gerekiyor.nasıl bir dilekçe ile başvuru yapmalıyız? ortamal süre ne olur bu tarz bir kişiye ulaşılması için.

kardeşim canını sıkmak gibi olmasın bir ümidin olmasın 1200 tl için canını riske atma zorlama derim kara gümrüğü bilirim işi uzatma allahından bulsun yemin ederim benim param gitti sanki okadar üzüldüm allah sana bin katını versin sıkma canını geçmiş olsun

arkadaslar size bir dolandirici numarasi daha vericem.kimsenin bu numara ve isim ile irtibati oldumu? bir arkadaşım 650 tl gibi bir miktar kaptırdı.
yarın savcılığa gidicek ama kaç yıl sürer nerde kalır bilmem dava açılırmı açılmazmı bu kadar para için avukat vs gerek varmı bilmiyoruz ama çok kötü bir durum bile bile lades olmak.herifin telefonu hala açık aktif kullanıyor.parayı çekmiş şubeden öğredik.
gören duyan bilen lütfen 0532 5994487 ye bildirsin.sakın itibar etmeyin.

Adı: Levent Yıldırım
cep tel:05377674532 Bartında olduğun söylüyor
verdiği hesap numarası: Vakıfbank Manisa Turgutlu şubesi he no:00158007298834103
tc kımlık no:58369213142

Moderatör tarafında düzenlendi:

noldu bu olay acaba benide az daha dolandırcaktıda ben kurnaz çıktım bereket inşallah müebbet yerde bi daha kimsenin canını yakmaz

ne serefsizler var yaww

http://www.trakyamuzik.net/serbest-konular/30375-dolandirici-sefa-gunay-mahkeme-karari-cikti.html

Sefa Günay Dolandırıcısı...... herşey buraya kadarmış ters kelepçe olma vaktin geldi.........
Arkadaşlar bu şahıs tarafından dolandırılan vs. herhangi bir kayıba uğrayan kişiler mahkeme tarihimde gelip şahitlik yapmaları gerekiyor. İsteyenler bana 0533 523 3300 numaralı telefonumdan ulaşsınlar. birlik olalım ve bu şrefsiz artık cezasını çeksin....