silinebilir

Cevap: SEFA GÜNAY tarafından dolandırıldım... 0532 100 03 97

kimin ne olduğu anlamak zor herşey memleketimizde menfi çıkara, kazançlara odaklı ,oldu. malesef onlar hırsız değil,akıllı uyanık gibi görenlerimiz taktir edenlerimiz çok malesef .yazık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:

http://www.facebook.com/sefa.sefaa.52

SEFA GÜNAY isimli bu kişi dolandırdı beni sahibinden.com dan telefon satıyordu hesabına 1200tl para yatırttırdı ve ulaşamıyorum şimdi kendisine lütfen yardımcı olun bana tanıyan bilen varsa bu dolandırıcıyı... istanbul da askeri personel oldugunu soyledı ve öyle bir yalanlar attı ki inanmamak güvenmemek imkansızdı resmen. yeni numarasını buldum açık arıyorum açmıyor farklı numaralardan arıyorum açıyor yuzume kapatıyor. lütfen ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. banka hesap numaralarına kadar mevcut elımde yatırdıgım dekont da mevcut facebook hesabına kadar ekledı benı guvenını kazanmam ıcın ama arkadaşları var duvarında felan hepsıne tek tek msj gönderdim bu kişiyi tanıyorsanız lutfen yardımcı olun dolandırdı beni tanıyan bilen varsa inşallah yardımcı olurlar.

Adı soyadı : SEFA GÜNAY
sahibinden.com daki üyelik adı : AlparslanEksioglu
cep telefon numarası : 0 532 100 03 97 yeni numarası : 0537 279 95 83
Banka Hesap numaraları :
Ziraat Bankası - 4446 7606 3959 7668 (Erdal Günay) adına kayıtlı hesap
FinansBank - 5311 5701 7200 5770 (Erdal Günay) adına kayıtlı

ben ziraat bankasına göndermiştim tam tamına 1200tl

evet haklısınız hata bende ama öyle bir konuştu ki inandım her insanın bi boşluğu olur mutlaka o boşluğumu yakaladı bu kişide. savcılığa başvurdum ses kayıtlarına kadar herşeyi yaptım delil olarak sundum. istanbul karagümrükte oturuyormuş inşallah yakalanır. facebook adresi kendisine ait olduğuna eminim diyebilirim. cünkü karagümrük sayfalarında profilini paylaştım ve dolandırdı benı yardımcı olun yazdım heryere. görmüş hepsini ve küpürmüş deli gibi aradı beni telefonla. tehditler küfürler ardı arkası kesilmiyor resmen. paramı aldıgını da itiraf ettirdim ve hepsını ses kaydı yaptım savcılığa sundum. inşallah bir an önce bulunur ve cezasını çeker az bi para değil 1200tl çünkü
kimlik bilgilerini de şikayetçi bi arkadaştan buldum inşallah doğrudur. bu konuda yardımcı olabilcekler bana 0 533 523 33 00 no'lu numaramdan ulaşabilirler...

helal valla bu kadar kimlik bilgisinide bulmuşsun helal sana attır o zaman bu şerefsizi içeri attırın saygılar

sefa serefsızı 600 tl mı dolandırdıı onun allah havele ettım colugundan cocugundan cıksın

Valla geçmiş olsun... İnternette güvenmediğim kişilerden asla alışveriş yapmıyorum... Cem yılmazın dediği gibi paraçokomel en güvenlisi... Adamı gör parayı ver çokomeli al

son durum nedir saygılar

Cevap: Dolandırıcı SEFA GÜNAY - 0 537 279 95 83 İstanbul'da yaşıyor...

öncelikle büyük geçmiş olsun.ah be hocam burda her zaman diyoruz piyasada bu şekilde dolandırıcılar var kimseye itibar etmeyin birşey alacaksanız sitemiz üyeleri ile görüşerek elden teslim alabilirsiniz veyahut sitemizin üst tarafında sponsor firmalarımız var reklam veren onlarla irtibata geçebilirdiniz ve en ufak bir sorun olmazdı.buda hepimize ayrı bir ders olsun.bu adam da bi yakalanamadı gitti be arkadaş

Cevap: Dolandırıcı SEFA GÜNAY - 0 537 279 95 83 İstanbul'da yaşıyor...

bu cocuk baya meshur oldu gecenlerdede vardi ayni konu sitede dikkat edin peki yakalanmiyormu bu adam devlet neye yariyor acaba ki

Cevap: Dolandırıcı SEFA GÜNAY yeni numarası 0 537 279 95 83

TC'sini gizlemenize gerek yok bu şerefsizin bırakın herkes görsün belki başına bi haltlar gelirde tüm mağdur arkadaşlarda kurtulur bu şerefsizden. Hatta bi yerlerde bi haltlar yiyip internet üzerinden bu herifin tc'sini verelim başı belaya girsin gebersin gitsin

Bu alana bir cevap yazın...