silinebilir

Cevap: SEFA GÜNAY tarafından dolandırıldım... 0532 100 03 97

İNŞALLAH BULUNUR KARAGÜMRÜK SAKAT Bİ MAHALLE ANCAK PANZERLE GİRİLIR ORaya

cok gecmiş olsun.ınsallah bır sonuc alırsınız..adalet dıye bır sey yok cunku bu ulkede....

frden slmlar oncelikle gecmis olsun usdat senin tek hatan inanman artik bu ortamda malesef temiz sut emmis bulmak baya zor ama elinde okadar net deill varda verdinse illaki yakalanir gerci su sira bizim polislerede guvenilmez adam dovmekden zaman bulurlarsa ilgilenirler garipler gerci onlarinda sucu yok onlari gorunce efendim diye diye basimiza fedayi kesdiriyoruz oysaki devlet memuru senin paranla sana hizmet eden insanlar da turkiyede bu tam tersi neyse insallah yakalanir onla gecmis olsun

bulunur kesinlikle. adamın tüm kimlik bilgileri mevcut elinizde. parayı göndermek haricinde tüm gereken tedbirleri almışsınız keşke daha temkinli davransaydınız hocam. ama sağlık olsun her müsibette bin nasihat alınır derler. buda size ders olur. parayı yakında tahsil edersiniz diye düşünüyorum. banka hesapları babasının üzerine. birazda o kanaldan sıkıştırın bence. işin içinde babasıda var heralde yoksa baka hesaplarını kullandırmazdı.

Bu adam org satmayı bırakmış telefon işine de mi el atmış... hımm..demek ki ne bulursa onu satıyorum diye dolandırıyor milleti..Yani...Sülün OSMAN- Yada BİNBİR SURAT Bİ DOLANDIRICI DESENİZE... aman çok dikkatli olalım arkadaşlar...benide dolandıracaktı az daha.....

http://www.trakyamuzik.net/korg/25114-dikkat-pa3x-dolandiricisi-0532100-03-97-a.html

arkadaşın birisi de davacı olmuş..bi irtibata gec istersen.............

Değerli arkadaşlarım,.....................

Bu kişi gecemi gündüzüme katarak alın terimle kazandığım paramı aldı dolandırarak. Bende sizler gibi mağdurum fakat sizlerden çok çok fazla dolandırdı beni. Hemen işi adalete teslim ettim. Mahkeme kararı çıktı ve mahkemeye gideceğim.
Sizden ricam bu adamdan canı yanan herkesin gelmesi şahit olmanız. Mahkeme tarihini veriyorum.

SANIK: SEFA GÜNAY
Mahkeme : İstanbul 52. Asliye Ceza Mahkemesi
Duruşma Günü: 14/02/2013
Saat: 10:45

Geçmiş olsun öncelikle.

Siz gerekeni yapmışsınız zaten. Umarım adalet yerini bulucaktır. Size ve sizin gibi internet üzerinden alışveriş yapan arkadaşlara nacizane bir kaç tavsiye...

1: Sahibinden.com sitesinden alışveriş yapacağınız zaman arama yerinde mağaza ilanını aratın. Ürünün mağaza üzerinden satıldığına emin olun. Sıfır ürün almaya özen gösterin.

2: Satıcının üyelik tarihine ve profilindeki yorumlara bakın. Olumsuz yorumlar çoğunlukta ise alışveriş yapmayın. Ayrıca yakın tarihte üye olmuş kişilere pek güvenmeyin. Genelde sahte profildir. Üyelik tarihi çok önemlidir.

3: Ürünü almadan önce telefonla bilgi alın. Ayrıca gerçek mağaza sahibi olup olmadığını kontrol edin.

4: Satışı yapılan ürünün diğer ilanlarda diğer kişiler tarafından hangi fiyata satıldığına bakın. Karşılaştırma yapın. En ucuz fiyat veren kişinin neden bu fiyatı verdiğini araştırın.

5: Sahibinden.com ve gitti gidiyor sitelerinde Güvenli Alışveriş denilen bir sistem vardır. Siz ürünü site üzerinden satın alırsınız. Satıcı ürünü kargolar. Kargo size geldiğinde ürüne onay verirseniz para satıcıya aktarılır. Bu şekilde mağdur olmazsınız.

6: GET sistemi yani Güvenli Elektronik Ticaret ile yapılan alışverişlerde asla mağdur olmazsınız. İlanın GET sistemi ile verilmiş olması sizin güvenmeniz içindir.

7: Bu şekilde olmayan ilanlar dışında alışveriş yapacaksanız mağdur olmayı göze alın.

Umarım bu söylediklerim size ve sisin gibi temiz kalpli kişilere biraz ışık tutar. Saygılar.

vay o..eros dıcektım.ne cocuklar dogurtuyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu adamın bu sitede mağdur ettiği daha önceden arkadaşlar vardı sanıyorum.HAla aynı isimle ve tel no ile yanlız devam nasıl bir hukuk sistemiki bu adama dur ddenilmiyor anlamıyorum.Heralde bir açık var yasalarda.Yoksa bu kaçıncı oldu okuyorum bu adamla ilgili maduriyet mesaajlarını valla...