saçma konular açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: saçma konular açılıyor

işine gelmiyorsa girme kardeşim bu siteye o zaman ne ahkam kesiyorsun madem birşeyler biliyorsun icraat yapta gorelim yazıyormusun ciziyormusun Öyle boş Konuşmayla olmuyor bu işler hade bakalım

evet saçma sapan kirlilikten başka birşey değil ..
bu konular ne katıyor size ...
amaç birbirimize faydalı olmaksa ..
faydalı müzik adına paylaşımlar yapılsın..

---
yok cuman mübarek olsun.
yok doğum günü.
yok anneler günü cart curt.vs....

---
mesela geçen gün bir arkadaş --re-üzeri hangi akorları basmalıyım dedi kimse cevap veremedi..
ahkam kesenler nerde..
----
adam balık tuttum dedi . herkes yazacak birşeyler buldu..
ben hergün tutuyorum balığımı ??
---
müzikle ilgili sanatçı dünya müzikleri anadolu müzikleri besteciler ...bu tür konular paylaşımlar yapılsa daha iyi olmazmı...
----

dipnot...lütfen yorum yazanlar burası serbes kürsü deyip cehaletlerini ortaya koymasın.isteyen istedini yazar demesin..

daraldım yaa ben bi hava alıp geliyom

..
haklısın dostum sonuna kadar fikirlerine katılıyorum.tabiki site içinde havadan sudan şeylerde konuşmak isteyenler olacaktır.
bence bu forum sitesinin tek eksiği (seninde takıntı yaptığın nokta) ana sayfadaki güncel en son mesajlarda anlaşılan müzik konusunda hiç bir konu başlığı görmek istemediğinden kaynaklanıyor,seni anlıyor ve sana katılıyorum.
bence adminler gerekli hassasiyeti göstereceklerdir.
adını vermeyeyim başka bir müzik forum sitesinde de sponsor firmaların satılık ilanlarının dakika başı güncellenmesinden dolayı müzik konusunda daha tartışma konularını kimse görmeden alta düşüp kimsenin dikkatini çekmiyordu.
bundan doğan rahatsızlığımızı adminlere bildirdikten sonra yarım saat içinde satılık ilanlar için ayrı bir kutucuk açıldı ve ortam biraz nefes alabildi ve düzeni herkes çok beğendi.
gelelim sadede:benimde adminlerden ricam,eğer mümkün ise ana sayfada bu tür geğik muhabbetinin ayrı yapıldığı bir bölüm açılırsa(buna alım satımda dahil)şuna inanıyorum;insanların tartışma konularının sonucu daha güzel olacaktır,konulara katılım daha güzel olacaktır.
saygılar sunarımmmm...:)

haklısın dostum sonuna kadar fikirlerine katılıyorum.tabiki site içinde havadan sudan şeylerde konuşmak isteyenler olacaktır.
bence bu forum sitesinin tek eksiği (seninde takıntı yaptığın nokta) ana sayfadaki güncel en son mesajlarda anlaşılan müzik konusunda hiç bir konu başlığı görmek istemediğinden kaynaklanıyor,seni anlıyor ve sana katılıyorum.
bence adminler gerekli hassasiyeti göstereceklerdir.
adını vermeyeyim başka bir müzik forum sitesinde de sponsor firmaların satılık ilanlarının dakika başı güncellenmesinden dolayı müzik konusunda daha tartışma konularını kimse görmeden alta düşüp kimsenin dikkatini çekmiyordu.
bundan doğan rahatsızlığımızı adminlere bildirdikten sonra yarım saat içinde satılık ilanlar için ayrı bir kutucuk açıldı ve ortam biraz nefes alabildi ve düzeni herkes çok beğendi.
gelelim sadede:benimde adminlerden ricam,eğer mümkün ise ana sayfada bu tür geğik muhabbetinin ayrı yapıldığı bir bölüm açılırsa(buna alım satımda dahil)şuna inanıyorum;insanların tartışma konularının sonucu daha güzel olacaktır,konulara katılım daha güzel olacaktır.
saygılar sunarımmmm...:)

en azından öneri ve eleştiri nasıl yapılır biliyorsununuz..

belli noktalarda size katılıyorum ve siteminizi anlıyorum.lakin size bir tavsiye;bu tip forumlarda sakın ha sakın site yönetimiyle kavga etmeye yada ahkam kesmeye kalkışmayınız,kaybeden siz olursunuz...
bahsettiğiniz tipte konular gerekli mi değil mi,bir işe yarar mı yaramaz mı, bırakın buna o konuyu okuyanlar karar versin.
müzisyen olduğunuz anlaşılıyor,o halde bir müzisyen bence olması gereken en önemli özelliklerden birisi olan "hoşgörüye" de sahip olmalısınız...
eğer ki "balık tuttum" diye bir konu açılmışsa ve buna cevap yazılmışsa siz beğenseniz de beğenmeseniz de o konu bu forum için faydalı bir konudur,bunu böyle düşünmelisiniz.
bunun yanında yazmış olduğunuz "herkes en az moderatör olmuş" lafı tuhaf bir söylem.ben bundan şöyle bir sonuç çıkarıyorum;
1.siz de moderatör olmak istiyorsunuz.
2.mevcut moderatörleri beğenmiyor kendinizi çok çok yukarılarda görüyorsunuz...

bu hiç hoş olmayan bir tavır kanımca...bu sitede moderatör olan arkadaşlar belli bir süreç sonunda bu görevleri üstlenirler ve bu konuda da yönetim oldukça ince eler sık dokur.yani sizin dediğiniz gibi herkes "en az moderatör" olmaz.
ayrıca her ne kadar burası bir müzik sitesi olsa da her görevli mutlaka çok iyi müzisyen olacak diye de bir kaide yoktur.site içi tavırlar,duruş ve forumda yaptıkları bu konuda önemlidir...
sözün özü;
siz de düzeyli bir üye olursanız,sizi bile mod yaparız...:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sen dua et admin degilim sitede , yoksa gösterirdim sana bu radikal tavirlari, admini var yöneticisi var sitenin sanane lem acilan konulardan , siteye her giren cikan konu sanami ugruyor ,seni ilgilendiren bi sey varsa sömür siteyi al git , kimene benim anneler gününü kutladigimdan , sehitlere yazdigim yazidan hasta etmeadami , yemin ederim basini belaya sokarim senin gikin cikmaz bi daha , töbe töbe Has bin allahhh yawwwww ®Hayaloglu

Abi sanırım sen internet ortamındaki forumun amacını bilmiyorsun. Sitenin adı trakya müzik o zaman trakya ve çevresinden başkası alınmasn ( bu senin mantığın) . Tuttuğum balıkların fotosu meraklısına die bn açtm konuyu. Dikkat edersen serbest konular diye bi bölüm var. Gidipte rolandın korgun içine açmadım. Site eğer beklentilerini karşılamıyorsa üyeliğini iptal edersn beğenmediğin yanları varsa eleştirilerini de kimseyi kırmicak bi şekilde iletebilirsn moderatörlere. Ayrıca moderatörün de ne olduğunu bilmiosn sanrm. Sadece müzik bilgisi yetmez bilgisayardan da anlaması gerekiyor bu kişilerin. Bence sakin bi kafayla yazdıklarını tekrar bi düşün... saygılar

arkadaşlar ilgili kategorilere herkez istediği konuları site kuralları çerçevesinde uygun başlıklar ile açabilir . .
duygularını düşüncelrini yaşadıklarını paylaşabilir.

lütfen bilmişlik taslamak yada kibirlilik göstermek gibi hatalara düşmiyelim.. bir gül bahçesi olarak varsayın sitemizi... bu bahçede sadece beyaz gül olsamı iyi olur yoksa sarı kırmızı beyaz pembe güllerle dolu bir bahçemi ??
bizim bahçemiz yıllardır rengarenk.. daha söylenecek sözyok bu konuda..
iyi forumlar herkeze.. konu kapatıldı. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...