haklısın dostum sonuna kadar fikirlerine katılıyorum.tabiki site içinde havadan sudan şeylerde konuşmak isteyenler olacaktır.
bence bu forum sitesinin tek eksiği (seninde takıntı yaptığın nokta) ana sayfadaki güncel en son mesajlarda anlaşılan müzik konusunda hiç bir konu başlığı görmek istemediğinden kaynaklanıyor,seni anlıyor ve sana katılıyorum.
bence adminler gerekli hassasiyeti göstereceklerdir.
adını vermeyeyim başka bir müzik forum sitesinde de sponsor firmaların satılık ilanlarının dakika başı güncellenmesinden dolayı müzik konusunda daha tartışma konularını kimse görmeden alta düşüp kimsenin dikkatini çekmiyordu.
bundan doğan rahatsızlığımızı adminlere bildirdikten sonra yarım saat içinde satılık ilanlar için ayrı bir kutucuk açıldı ve ortam biraz nefes alabildi ve düzeni herkes çok beğendi.
gelelim sadede:benimde adminlerden ricam,eğer mümkün ise ana sayfada bu tür geğik muhabbetinin ayrı yapıldığı bir bölüm açılırsa(buna alım satımda dahil)şuna inanıyorum;insanların tartışma konularının sonucu daha güzel olacaktır,konulara katılım daha güzel olacaktır.
saygılar sunarımmmm...