Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodete

Cevap: Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodete

SAYIN ABİLERİM VE ARKADAŞLAR HERHANGI BILMEDIGIM BI NEDEN SONUCUNDA YUKLEMEYI DIREK RARLI DOSYADAN YAPAMIYORUM O YUZDEN 4SHARE DEN YUKLEDIM BUYRUN LINKI AHMET35 ARKADASIM ISTEMISTI DERYALAR LA TONUNDAN YAZDIM IYI OKUMALAR...BY_LİÇNODETE LİNK=http://www.4shared.com/file/A6ciUuSe/DERYALAR_CEMAL_LA.html

düzeltildi

http://www.4shared.com/get/A6ciUuSe/DERYALAR_CEMAL_LA.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

üsdat bir fırtına tuttu bizi ve çalın davulları md rica etsem saygılar ve teşekkürler

ARKADAŞLAR PROGRAMDA OLDUGUM ICIN PEK ALTYAPILARLA ILGILENEMEDIM KUSURA BAKMAYIN...AHMET35 KARDESIMIN 2 İSTEGI VARDI=ARABAYA TAŞ BİDE RAMIZEM BİRDE ŞARKICI ARKADASIMIN ISTEGI VARMIS AMA KUSURA BAKMASIN BIR FIRTINA TUTTU BIZININ RITMINI BULAMADIM O YUZDEN YAZAMADIM AMA SELANİKİ YAZDIM LİN AŞAGIDA HEPSİ AYNI DOSYADA BIRLESIKTIR SİZLERİN İSTEKLERINI BEKLIYORUM...BY_LİÇNODETE ARKADASLAR BU ARADA DOSYALARI PAYLASAMIYORUM HATA VERIYOR NE YAPMAM GEREK DUZELMEZ MI?

BUYRUN LİNK= RAMİZEM,ARABAYATAŞ,SELANİK.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Sayin berkçik ustadim kusura bakma ama orgumda kayitli ne bir elenamome ritmi var nede çaça var tek payduska var onusa yarin yapip atacam saygilarimla eger a1000 e gore elinizde rumeli ritimleri varsa paylasalimm burda örnegin=elenamome,çaça gibi

abicim tesekkur ederim bunların epsı zaten bende mevcut ama ıcınde bı tane bıle elane mome yok :(

teşekkürler emeğine sağlık kardeş

cemal ustam alahrazı olsun emegine saglık alaha emanet ol saygılar

arkadaslar cok sevınclıyım bugun orguma kavustum abimle küsmüştüm orgumu alıp evıne goturmustu ama bugun barıstık orgu gerı verdı (düğün aldım diye verdı yoksa vermezdi xD)
o yuzden bugun benden ne ıstersenız ısteyım yapıcam yanlız abım rıtımlerımı sılmıs bazılarını...bana a1000 ritimleri lazım ama sıtedekı rıtımler deıl kendı kaydettıgınız varsa gonderebılırmısınız bende elımdekılerı paylasacam...EVET İSTEKLERİ BEKLIYORUM...BY_LİÇNODETE

4shared çaışmıyor yaaklı başka linkerle yüklersen seviniriz.