Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodete

Cevap: Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodete

kardeşim valla açıkçası ritimleri verebilirsen sana daha çok dua ederim.

tüm linkler ölü, tek bir parça yok , bilgilerinize... Zaman zaman ihtiyaç hasıl olduğundan, edinebilirsek çok mutlu oluruz, saygıyla...

lnkler ölü

makedon ağır gayda olabilir mesela

slm kardeşim ben traktada solistim haftanın 4 günü md diyer günler ise sazlarla çalışıyom malum trakya diyince rumeli türküleri geliyor çok sevdiğim makedon türküsü çalın davulları(selanik türküsü)aman bre deryalar dayler dayler ve bir evler yaptırdım bre ramziem yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim tşk

Selamlar

''Dayler dayler - Alişimin kaşları kare - Köşküm var deryaya karşı'' elinizde var mı acaba?

Şimdiden teşekkürler...

ya linklerin hepsi ölüü

sevgili kardeşim mümkünse dayler dayler viran dayler alişimin kaşalrı kare kırmızı gülün ali var vardar ovası pot pori olarakkta deryalar ramize payduşka dmat tarzı bağlarsan rumleyi iha edersin sevgiler selmalr kardeşim kolay gelsin

satılık casio cz101 ilgilenene 700 ytl - kart+midikobalosu+adaptör+çata hepsini birlikte vericem en son fiyat (700 ytl ) 0541 549 26 95

cemal Kardes ben seni Almanya,dan ariyom -benim damat da Makedonyali Kecova,dan -senden bazi sarkilar isteyecegim originalleri san yolacam sen bana pa800 le altyapilarini yapabilirmisin-yani sarkilkarin söz kisimlarinda sadece akor ve ritimler gelcek sekilde biz üstüne sarki söyleyip saz gitar falan calmak istiyoz--mümkünse tabi ha bu ara sunuda sorayim sen hangi sehirdensin-ekim kasim falan gibi ben ucakla üsküpe gelip ordan akrabalari gezcem seninlede tanisirsak cok iyi olur-
email adresim bak syöle ceki54@yahoo.de selamlar ---pa800 güzel org