Roland gw8 ve Korg PA50 SD Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Rica Ediyorum...

• Konbuyu başlatan mrs303
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 5K

mrs303

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Yılın bu ilk gününde siteye üye oldum ve biraz araştırma yaptım. Sitenin içeriğini ve arkadaşları oldukca samimi bulduğumu, başarılı ve seviyeli bir paylaşım forumu olduğunu söyleyebilirim. Herkesin yeni yılını kutlarım.

Müziğe işlerim nedeniyle uzun süre ara vermek durumunda kaldım. Şu anda bir orgum yok.Bağlama çalıyorum ve org almak istiyorum. Tamamen amatörce ve evde arkadaşlar arasında kullanacağım bir alete ihtiyacım var. Bu iş için bütcem 1.500 TL yi geçmeyecek şekide ve sıfır bir org istiyorum. 2. el düşünmüyorum. Bu fiyata Roland gw8 ve Korg PA50 SD orglar arasında kaldım. Genellikle Tükçe ritm ve sesleri kullanabileceğim bu 2 org arasında hengisini tavsiye edersiniz ? Ses ve ritm yükleme ve bulma açısından hangisi daha avantajlı ve güzeldir ? Bu konuda bilgi ve öneri verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla.....

Murat

Cevap: Roland gw8 ve Korg PA50 SD Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Rica Ediyorum...

Pa50 SD mpdeli resmi ithal ediliyormu yoksa kaçakmı giriş yapılıyor...

Cevap: Roland gw8 ve Korg PA50 SD Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Rica Ediyorum...

Pa50 SD mpdeli resmi ithal ediliyormu yoksa kaçakmı giriş yapılıyor...

PA50SD modelini Almanyadan alıp getirmeyi düşünmüştüm. Sık sık gidiyorum yurt dışına Berlin'de bir mağazada görmüştüm 750 Euro civarındaydı, tabi Türkçe ritm ve seslere uygun mu bilemiyorum. Rolan gw8 ise Almanya fiyatı ile aynı Türkiye fiyatları.

benim pa50 sd hakkında pek fazla bilgim yok açıkçası ama pa50 gw8 e göre türk müziğine daha yatkın ama roland gw8 i biraz kullanma fırsatım oldu alet tamamen batıydı eğer türk müziği yapacaksanız heleki bağlamanın altından ritimleri felan kullanacaksanız pa50 iyi olur diye düşünüyorum ama genede karar sizin yada 1500 tlye pa55tr düşünebilirsiniz
saygılarr...

Değerli kardeşim öncelikle aramiza hoş geldin senin yeni yilin en iyi şekilde hayirlara vesile olsun nacizade fikrim roland gw 8 çok iyi bir tercih olur çünkü daha yeni jenrasyon ve daha geniş içerikli bir alet bende 16 yildir bağlama çaliyorum ve hem düğün salonu hemde bir gece kulübünde program yapiyorum ve roland gw 8 le tabiki kullanimi biraz zaman alir ama inanki çok basit ve senin için arti yanlari çok daha fazla zaten roland gw 8 için çok değerli arkadaşlar ve üstadlar sürekli birşeyler yapiyorlar ve ilerki günlerde daha ve emin ses ve ritim olarak çok daha iyi bir alet siteden ritm ve ses demolarina bakip dinleyebilirisn takip edebilirisin tercih senin ben üzerime düşeni yaptim artik karar senin arkadaşim saygilarla...

rolandcı olmama rağmen GW-8 almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.......ritm nevale üreten biri değilsin sanırım çok boş kalır klavye bu konularda hazır işlere korg serisi daha uygun...........

Aramıza hoşgeldiniz, konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşalar size birikimleirni aktarmaya devam edeceklerdir kolay gelsin...

.
Benimde nacizhane önerim Roland GW-8 dir.

aleti dikkatli kullanan ev kullanıcısı isen ve de pa55 alma imkanım yok diyorsan kesinlikle pa50.ama pa80 tavsiyemdir.saygılar....

Pa 50 kullanmadım ama gw8im var ve memnunum tavsiye ederim sevdigim yönleri usbli olması mp3 çalması esnturuman sesleri gercege yakın olması alacagın org hayırlı olsun sımdıden.