Roland gw8 ve Korg PA50 SD Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Rica Ediyorum...

• Konbuyu başlatan mrs303
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 5K
Cevap: Roland gw8 ve Korg PA50 SD Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Rica Ediyorum...

Cevap veren ve bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Her 2 aletinde kendine göre avantaj ve dezavantajları var anladığım kadarıyla. Nevale bulma açısından Korg , bir çok özellik açısından ise Roland uygun gibi görünüyor. Aslında 11 yaşındaki oğlumunda Müzikle uğraşmasını öğrenmesini bu alanda eğitim almasını istiyorum. Müzik ve sporla uğraşan gençler genellikle kötü alışkanlık edinmiyorlar. Sömestr tatilinde Almanyaya gideceğim, O güne kadar karar vereceğim tabi. Korg PA50SD modelinin türkçe ritm ve sesleri açısından veya yükleme açısından tr modeli gibi bir dezavantajı olur mu ? Uyumsuzluk çekermiyim ? Bu konularda da bilgileri olanlardan faydalanmak isterim ve bende araştırmalarımı sürdüreceğim. en geç 2 ay içersinde umarım doğru seçimi yapmış olurum. Zira yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. En az 5-10 yıl kullanmak amacım, sık sık alet değiştirmeyi sevmeyen biriyim. ( Cep Telefonum 11 senelik :) ) Öneri ve tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum. Teşekkürler.....