Roland GW8 RTM Demo

Cevap: Roland GW8 RTM Demo

zemlak nerdesin ya hadi elini çabuk tut

Tesekkurler arkadaslar demo olarak koydugum rıtımler aletin saunduna alısmak ıcın yazdıgım ritimlerdir sizleri yaniltmasın. Cok yakında yenı rtmler eklıyecem

ritimlerin bu hali bile farkınızı ortaya koyuyor üstad.bir de ses demolarınızı da merakla bekliyoruz bu arada.gw8 gibi ses aletinde süper sesler yapılacağına yürekten inanıyorum.pahalı olsun ama kaliteli olsun.saygılarımla.........

turker bey her hangi birgelişme varmı gv8 nıyetım var ritim yayınlayacakmısınız :)

Var olan güzel ve kaliteli ritimler niye hor görülüyor anlayamadım.Herhangi bir ritim başka orgdan çevrilip kullanılabilir.O ritmin de beğenilip devamını sürdürmesi sevindirici değil mi?
her ritmin her orgda bambaşka bir tadı vardır.Ritimlerden çok enstrüman seslerine önem verilse daha iyi olmaz mı?

olur tabi ben az once aldım gw8 sırf sesleri için ritimler pa800den zaten

herzaman söylediğim gibi gw8 de ritimden ziyade SES sıkıntısı var.alet hemen hemen bütün rolandların ritimlerini okuyor zaten.2000 tane ses barındıran şu aletten hala kaliteli bi ses yapılabilmiş değil.bu işlerden anlasam neler yamazdım ki.60 yaşından sonra bu iş mümkün değil.artık gençlerden bekliyoruz bu çalışmaları.saygılar.....

Alete ritim ve ses hazirliyorum ama cok fazlada yogunlasamıyorum alet uzerine o yuzden bıraz zaman alıyor. ayrıca aletın eksık ozelıklerı yanı yazılımsal sıkıntıları canımı sıkıyor.onlar gıderılse alete daha bır sıkı sarılıcaz

ne gibi sıkıntılar mevcut bende yenialdım bilgilendirirmisin