roland gw8 mi yamaha or700 mü???

Cevap: roland gw8 mi yamaha or700 mü???

Her iki alet ile düğünde çaldım. Aynı fiyata olsalar kesinlikle Or700 rakipsiz diyebilirim . Ama arada 700 tl gibi bir fark var. Eder mi acaba ?

Bence eder özellikle düğünde kullandıgım ritmler herkesin dikkatini çekti. kesinlikle ritmler konusunda Yamaha çok çok daha iyi . Sesler konusunda bir sey diyemeyeceğim çok sağlam bir klarnetçi ile çalıştığım için sesleri çok yoğun kullanmıyorum.

arada 700 lira da fark olsa bence OR700 ....

bence araştır hangisi daha az problem yaratıyorsa onu tercih et.ekonomik yönü de önemli tabii.bazı üstadlar gw8 i iyi işlemeye başladı .pa80 ne benzeyen saundu yakalamayı başardılar.gelecek sezon başında bu alet bence tam kendini ispatlayacak.karar sizin.saygılar.......

kim nederse desin or700 v2 10 numara derım ben yıllarddır korg kullandım pa 80 e harcadıgım tamır parasının haddı hesabı yok roland gw8 de kullandım ve 1 hafta sonra sattım alet cok k karısık 1.kullanımı zor .2.aletın menusu cok karısık.3.sesler batı olarak ıy ı ama turk seslerı or700 v2 yı yakalıyamaz 4.sadece mp3 v.b dosyaları calıyor5.or 700 v2 mp3 calmıyo ama usb den rıtımlerı orga yuklemeden calıyor 6.bu ozellık pa 800 de bıle yok 3 senedır yamaha kullanıyorum bır sorun cıkmadı ve daha sımdıye kadar hıc arıza yapmadı vede ben yerel sanatcılara cıkıyorum kullanımı cok kolay hersey elının altında bence or 700 v2 yı al derım

arkadaşım bence sen doğru olanı yap roland sağlam klavyedir ille ikisi arasında kalman gerekmiyor bütçen 1100 1300 arası ise hiç düşünmeden gw8 al derim güncel alet ama karışık gelir dersen ve durumun varsa or700 al yinede or700den de memnun kalmazsan üst modeller var ama fiyatı bi hayli yüksek ben olsam önce gw8 alırım isteklerime cevap vermiyorsa or700 denerim oda değilse en doğru seçimi bulmaya çalışırım bence sen kendin dinle kendin karar ver en mantıklısı o

gw-8 den şaşma

Arkadaşlar batı sesler yönünde arasındaki fark nedir ?

satılık GW 8 sıfır ayarında 05542839245