roland gw8 mi yamaha or700 mü???

orgcu_0060

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA3X KULLANIYORUM
arkadaşlar 3-5 aya kadar cafede bi işe girmeyi düşünüyorum.gw8 yada or700 düşünüyorum.programdaflash bellekten altyapı mp3 falan okutumayıda düşünüyorum.o yüzdeb gw8 mi yoksa or700mü ? ürün 2.el alıcağım.şimdien TEŞEKKÜRLER....

Cevap: roland gw8 mi yamaha or700 mü???

or700 kullanmadığım için yorum yapamam ama ben gw-8 aldım memnunum , gayet de güzel bir org, özellikle batı sesleri çok güçlü, zaten her geçen gün yeni ritmler setler çıkıyor ortaya, en önemli özelliği flaş bellekle mp3,wav,smf gibi dosyaları da okuması.... herşeyden çok canlı performansı da çok iyi, Türk müziği enstrumanları da güzel işlenmiş, ben sana gw-8i öneririm....

arkadaşlar 3-5 aya kadar cafede bi işe girmeyi düşünüyorum.gw8 yada or700 düşünüyorum.programdaflash bellekten altyapı mp3 falan okutumayıda düşünüyorum.o yüzdeb gw8 mi yoksa or700mü ? ürün 2.el alıcağım.şimdien TEŞEKKÜRLER....

Or 700 , gw8 den üstün bir cihaz mp3 olayını basit bir mp3 player ile yapabilirsin.Ancak bence herşeyden önce tuşeyi dene ben tuşe sorunu yaşadım yamaha da bir türlü alışamadım ve gw8 aldım memnunum.Her ikisini de bizzat dene her ikiside iyi klavyedir.

Mp3 altyapı vs. kullanacaksan gw8 tabii ki ama or 7oo v2 harika bir alet onuda bil...

fiat olarak gw8 yarı yarıya.128 polifoni ses kalitesi.bu yaz ben çok memnun kaldım.1200tl.ye 5-6 aylık gw8 bulursun.diğeri 2000-2200 arası fiatlı ve mp3 olayı yok.ayrı bir mp3 çalar kullanırsan çocuklar bile hemen org çalmasını bilmiyor diyor.ama gw8 de direk org üzerinden olduğundan kimse anlamıyor.ses kalitesi mükemmel.seçim sana kalmış artık.saygılar........

Ritimbakslı org statüsünde yamaha or700 GW8 den çok üstün. Ritim destek ve türk piyasasına uyum yönünden de yamaha avantajlı. Tonlaması daha güncel. GW8 in ses kütüphanesi çok zengin.. Orkestra müzisyenliği açısından çok daha güçlü sese sahip. Mp3 ve fiyat avantajının yanında tuş takımı daha iyi.

çok teşekkürler saolun...

Üstelik çok hafif, buna karşılık beton gibi sağlam, nemden dış ortam programlarından dolayı kafayı yemez, pitch bend i güzel, analog modifiye sensörü tsm bitirişlerinde ve popular müzik efektlerinde çok güzel işe yarıyor, en özemlisi çok hızlı..

Roland GW8 ile çıkabileceğin Türk müziği Sound'u Roland G600 ile aynı diyebiliriz.. Hatta G600 daha sağlam :)

Diğer yönden batı sound'unda pek problem yok..
Mp3 çalma özelliği kayda değer birşey değil.. Nokia telefonun bile varsa, rahatlıkla işini görürsün :) veya notebook ilede..

Yamaha Psr or700tr v2 ise Türk sound'u bakımından ezici bir üstünlüğü var ki bana göre karşılaştırmak bile çok gereksiz..

Yamaha'nın batı sound'unu herkes biliyor, şu an ondan üstünü yok..

Fiyat farkından dolayı çok iyi oturup düşünmelisin.. Karar senindir

Ritimbakslı org statüsünde yamaha or700 GW8 den çok üstün. Ritim destek ve türk piyasasına uyum yönünden de yamaha avantajlı. Tonlaması daha güncel. GW8 in ses kütüphanesi çok zengin.. Orkestra müzisyenliği açısından çok daha güçlü sese sahip. Mp3 ve fiyat avantajının yanında tuş takımı daha iyi.

Roland GW8 ile her tarz iş yaparsın.Ama cihaza hakim olman lazım.Yamahada Herşey pratik sesler ,ritimler elinin altında.Özellik olarak Gw8 daha üstün. istediğin kadar drum kit ile ritim yazabilirsin.Bütün Roland Serilerinin ritimlerini okutabilirsin.istersen Synthizaiser bir klavye olarak kullanabilirsin.Roland phantom X6-X7-X8 sesleri aletin üzerinde 128 voice osilatör.tuşesi Ymahadan daha iyi.Pitch bender klasik Roland pitch benderi.