Roland g600 muhteşem demo

Cevap: Roland g600 muhteşem demo

Arkadaşın amacı ne olabilir öyleyse,garip!....Ne gereği var ki...

eline saglik g-600 u 3 yil kullandim bir sorunda cikarmadi gayet kullanisli bir aletti ,o zamanin sartlarina gore gayet iyidi ama bugun ile kiyaslanmaz ustalik herzaman ustaliktir suat aydogan,da e-86 ile bomba midiler yazardi halen kullananlar var,saygilarimla

kardeş bende şuan yamaha tyros 3 bide emektar g600 var onun yeri başka küçük görülcek bi alet değil herseyıyle dört dörtlük :)

2tane ritim yazan kendini ğiyanist sanıyor kimseye bişey ispatlamal zorunda değilim ayda yılda bir demo paylaştım sahtekar durumuna düşürdünüz beni bu demoyu yapan adam bu sitelere girmiyo girmezde adam zamanında bu md yi yazmış bende bi arkadaştran bu mdyı aldım g600 dedi inanmadım mdyı yazan adamın yanına götürdü pa800 g600 vardı adamda bu md deki bağlamanın aynısıyla solo olarak aynı şarkıyı çaldı özür dilemek zorunda kaldım adamdan herzaman söyluyorum anlamıyosunuz bu iş istemekle alakalı istersen olur zamanında e86 ilk çıktığında uzay mekiğine benzetiyodular eski piyanistler iyi bilir bunu

Suat aydoganın mıdılerı unutulmaz e86 ılk cıltıgında uzay mekıgıne benzetıyolardı