Roland g600 muhteşem demo

Cevap: Roland g600 muhteşem demo

biliğiniz pa80 ritimden belli seslerden belli g600Ü G 6000 Yapsanız bile Bu Ortamı Kimse Yaratamaz malesef bu tam aldatmaca gormeden inanmam

evet raporsuzun mesajı üzerine bende dinledim demoyu.

bu demoya g600 demosu diyen arkadaşlar gerçekten g600 görüp dinlememişler başka birşey demiyorum. piyanistali3460 cevabını merakla bekliyorum!

roland soundu değil bu.

katılıyorum. bende 4 sene g600 kulladım. böyle bi set olsaydı pa80 almazdım. varsa video yayınlası herkesin içi rahat olsun bence

kardeş hakkatten mükemmel olmuş.bütün davullar,yaylı,elektro herşey G600den çıkıyor değilmi?

biliğiniz pa80 ritimden belli seslerden belli g600Ü G 6000 Yapsanız bile Bu Ortamı Kimse Yaratamaz malesef bu tam aldatmaca gormeden inanmam

gökhan'cım bende inanmadım ama pendik bana yakın gidip bizzat dinleyip video çekip buraya ekleyeceğim.arkadaş çok iddalı gerçekten böyle bir sound var ise G600 alacam 1 tane kendime yedek.:)

valla bende hemen alırım.madem arkadaş iddaa ediyor paylaşsın seti burda herkesin yüzü gülsün.bizde G600 alalım bizimde yüzümüz gülsün..:D..

video yu bekliyoruz.doğruysa g-600 severler için yeni bir dönem başlanabilir.yeni setler yapılabilir....

bi arkadaşa dinlettim ciddi derecede alışıktır kulağı G600e doğruladı ama elektro sesinde biraz tereddütte kaldı.çünkü enteresan figürler yaptırıyor adam dedi nasıl yapmış bilmiyom seside pek oturtamadım G600 e dedi...

Pa serisi bu sesler, g600 de ne böyle bir kit nede ses var.