Roland g600 muhteşem demo

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama YUH diyorum allah rızası için bu seslerin % kaçı g600 de var çıldırmak üzereyim!

ne yeni setleri, ne g600 için yeni dönemi yahu? g600 ün daha kendi oriental kiti batı kitlerin altında kalıyor, bu aletten bu sound çıksa aslan han hiç bizi soymadan bırakır mıydı sizce?

Cevap: Roland g600 muhteşem demo

Ata sözü vardır ya; delinin biri kuyaya bir taş atmış 40 akıllı çıkartamamış o hesap:)
kimse alınmasın.

demoyu paylaşan arkadaştan bir ses bir hareket bekliyoruz.unutmayınızki suçu ispat edilene kadar herkes masumdur.:D..evet bekliyoruz arkadaşım video bekliyoruz hemde...

arkadaş baltayı taşa vurdu galiba.üstadların dediğine bakılırsa g-600 de böyle bir set imkansız gibi görünüyor.veren arkadaşta video olayına sıcak bakmıyor gibi.en azından g-600 cüler tatlı bir heyecan yaşamış oldular.ama amacının ne olduğunu anlamadım.yoksa olmayan seti mi satmak düşüncesindeydiler bilemiyorum.bu tür olaylara rastladım çünkü.ama bütün bunlara son noktayı koymak kendi ellerinde....

demoyu niye dinleyemiyorum???

asrg79 dinlenecek birşey yok adam pa80 de çalmış koymuş g600 demosu diye. kaçırdığın birşey yok gönlün rahat olsun yani..

mp3 çalan a1000 15000 ritimden seçmeler...

bu demo g600 e ait değil beyleeer bıraksınlar palavrayı...amaç ne yani ! ...

Uzun yıllardır bir G-1000 kullanıcısı olarak "tahminlerimi" belirtmek isterim ;

Bateri kiti Roland G serisi değil gibi duruyor,oriental kit için birşey diyemem çünkü buna yakın sesler elde etmek mümkün.Bağlama sesini bu tarz hiç G serisinden dinlemedim ama sesler uzadığında o Roland synth tadını hafiften aldım (bu tür sesler elde etmek için syntesizer'dan yararlanılıyor çünkü).Bass sesi klasik Roland G serisi bass sesi.Yaylılarda keza yakın geldi..Bu yorumumu tahmin düzeyinde kabul ediniz...Görmeden kesin birşey demek doğru olmaz..

Yalnız şunu ekleyeyim Roland G serilerinde lesli bu kadar dolgun olmuyor o konuda nerdeyse eminim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
DreamSongs, demo pa80 demosu.