Roland g600 muhteşem demo

Cevap: Roland g600 muhteşem demo

yeni çalışmalar yapılsa daha çok uzun gider bu alet.10-15 sene önce yapılan setlerle bile halen kullanılan bir alet.sayı olarak tabii.effekt sisteminin çok güçlü olması aleti çok sevdirdi.sesler çok güçlü.bir de şöyle elle tutulabilir 50 ritim yapılsa süpper olacak.ama bu işten anlayanda kendine saklıyor ne yazık ki.

ok ben gebzdeyim pendik bana yakın gelip dinlicem bizzat g600 ü merak ettim gerçekten.

doğan abi neler yapıyolar neler tesisatçı yaşar var pa80 cı 10 yıldır kullanıyo 8mb yeşil set tyros4 koy önune almaz

yeni çalışmalar yapılsa daha çok uzun gider bu alet.10-15 sene önce yapılan setlerle bile halen kullanılan bir alet.sayı olarak tabii.effekt sisteminin çok güçlü olması aleti çok sevdirdi.sesler çok güçlü.bir de şöyle elle tutulabilir 50 ritim yapılsa süpper olacak.ama bu işten anlayanda kendine saklıyor ne yazık ki.

ben kendine saklıyanlara hak veriyorum kaç tane piyanist oturup ses editliyo ritim yazıyo kaçtane piyanist kullanım kılavuzunu baştan sona okuyo bu iş istemekle alakalı bişey ÖNEMLİ OLAN IYI İMKANLAR İÇİNDE GÜZEL ŞEYLER YAPABİLMEK DEĞİL IMKANSIZLIKLAR İÇİNDE BAŞARILI OLMAKTIR 5BIN TL YE ORG ALIPTA 400TL SETE PARA VERENİ HİÇ ANLAMIYORUM

Re: Cevap: Re: Roland g600 muhteşem demo

BU CİGHAZI ALDIK İŞŞLEDİK G1000 VER ÜZERİNE PARAdA VERSELER SATMAYIZ G600Ü ALDIĞIM OĞUZ AYHAN AŞANA ÇALIYODU G600LE BIRAKIN TEKNOLOJIYI PARMAKLARI ÇALIŞTIRIN BENCE

g600 le ne yaparsan yap g1000 in yanına yaklaşılamaz. arada yeni 600 kadar ses ve 20 davul kit var. ayrıca dsp efx ve zip disk/hdd sayesinde sınırsız ritim & ses & midi olayı atlanılmamalı.

Teknoloji olarak evet öyle bizim burda murat var duğunlere gider tyross 4 aldı çalmasını bilmez lakabı d..yo murat kaldı gel görki bi ritım yazıyo bı sesler editliyo hayran kalırsın ben amatörüm şu dakıkadan sonra nezaman g600 ün hakkını sonuna kadar verir harbi sağlam çalmaya başlarım ozaman pa80 pa800 alırım bence boyle olması gerekiyo saygılar

merak etme kardeş mesajının altındaki "çalmayı bilmiyosan g1000 i bana övme" mesajını anladım. bende hem çalma hem de bahsettiğin olaylar var. hala da g1000 in yanına yaklaşamaz diyorum.

Cevap: Re: Roland g600 muhteşem demo

merak etme kardeş mesajının altındaki "çalmayı bilmiyosan g1000 i bana övme" mesajını anladım. bende hem çalma hem de bahsettiğin olaylar var. hala da g1000 in yanına yaklaşamaz diyorum.

sENİ TANIYORUM HOCAM SOZUM SANA DEĞIL BENIM GIBI AMATORLERE DAHA ÇALMASINI BILMIYORUZ ONDA Şu YOK BUNDA BU YOK BANA HOCALARIM TEK SUNU DER CALMASINI OĞREN ENKRAL SETI VERICEM SANA DER BUNDAN 20YIL ONCE NE VARDIKI OZAMANLAR NASIL CALIYOLARDI TEKNOLOJİ KURBANI OLMAK ISTEMIYORM G600 COK BILE

amatör olarak ara sıra org çalıyıorsam ille teknik bilgiye sahip olmak zorunda değilim.örneğin ajda pekkan ii bir yorumcudur ama eline bağlama versen süpürge sanır.ben de klavye çalma konusunda iyiyim.yıllarca inşaat betonarme hesapları yapmaltan beynim sulandı.bu saatten sonra ritim set yapacak becerim yok ne yazıkki.nasıl siz benim yaptıklarımı yapamazsanız çünkü işiniz piyanistlik.haliyle ben de çalmayı biliyoryum ama org işlemeyi tek başıma öğrenecek halim yok.isteyen olursa inşaat konusunda hiç üşenmeden bilgi verebilirim.netice bilenlerin bilmeyenlere yardımcı olması kadar normal birşey olabilir mi.yani şu herkes kendi yapmalı gibi bencilce cevaplar çok canımuı sıkıyor.bu iş bir kabiliyet meselesi.ben becerebildiğim kadar 15000 den fazla ritim ve yüzlerce ses tek tek dinleyerek (becerebildiğim bu kadar)arşiv yapıp siteyle paylaştım.bir yerim de eksilmedi yani.keşke editliyebilme becerim olsaydı da arkadaşlara daha çok yardımcı olabilseydim.ama dediğim gibi çevremde müzisyen yok.burdan öğrendiklerimle ancak bu kadar yapabiliyorum.

Bunun "muhteşem" olup olmadığının yorumunu keşke dinleyenlere bıraksaydınız...

Ch.

altyapının g-600 ile yapıldığı göz ününe alınırsa güzel bir çalışma olmuş.tarzım olmamasına rağmen beğendim.ritim ve seslergayet güzel.neticede emekli olma yaşını çoktan geçmiş ama halen ayaktayım yıkılmadım diye bağırıyor alet.amatörler için bence çok başarılı bir alet,çalanın da eline sağlık....