Roland ExR 46 Abz Video !!!

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
Arkadaşlar nette buldum hoşunuza gidebilir diye paylaştım exr46 da tanımış olur düşünen arkadaşlar ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZvMPZIFdDKQ]exr46 abz - YouTube[/ame]

Cevap: Roland ExR 46 Abz Video !!!

Merhaba...

Bence fena cihaz değil ; oryantal müzik de yapılır batı müzik de...Fiyatları da yüksek değil.Yamaha A300 alacağıma bu cihazı alırım...

Teşekkürler paylaşım için...

valla doğru söylüyorsun kardeşim zaten a300 bu orgun yanında baya bir amatör kalır bu org rahat bir düğün bitirebilecek düzeyde zaten yorumun için teşekkürler ...

ya abi burdaki insanlar eğlenmeyi biliyolar bu adamlar harbiden oturmaya gelmemiş işte oynamaya gelmiş eğlenmesini bilen adam oldumu korkma ama oturmaya gelen milleti 3x olsa gene yapacak bişi yok

kardeşim bir düğünümde çalıyorum çalıyorum oynayan yok oturmaya mı geldik filan ne varsa dil döküyorum yok en fazla 10 kişi kalkıp gösteriş için oynuyor öyle düğünlerde acayip gıcık oluyorum insanın çalma hevesi kalmıyor valla ....

ya abi burdaki insanlar eğlenmeyi biliyolar bu adamlar harbiden oturmaya gelmemiş işte oynamaya gelmiş eğlenmesini bilen adam oldumu korkma ama oturmaya gelen milleti 3x olsa gene yapacak bişi yok

Merhaba...

Haklısın hocam ; işin bir de bu yönü var , doğru...

Selâmlar...

eskilerden aklıma geldi de ix300 ilk çıktığı yıllarda hevesle edirneden kalkıp şişhaneye almaya gelmiştim ne günlerdi ... edirnede ix300 ile ilk düğünümde valla düğün hiç bitmesin istedim düğünün nasıl geçtiğini anlamadım o düğünümden çok zevk almıştım ne yalan söyliyim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

eskilerden aklıma geldi de ix300 ilk çıktığı yıllarda hevesle edirneden kalkıp şişhaneye almaya gelmiştim ne günlerdi ... edirnede ilk düğünümde ix300 ile valla düğün hiç bitmesin istedim düğünün nasıl geçtiğini anlamadım o düğünümden çok zevk almıştım ne yalan söyliyim...

Yaptığın işten önce kendinin zevk alması ne güzel... :)

İX300 güzel cihazdır hocam ; Benim "Korg İS50B"den önce az kalsın alacağım cihazdı ; keşke onu alsaymışım ya , neyse artık...

yanlız birseye dıkkat ettınızmı calan arkadas cıftetellıyı 2-4 rıtımle calmıs

kardeşim ben arkadaşın tam olarak ne çaldığını pek anlayamadım valla ...