Roland ExR 46 Abz Video !!!

Cevap: Roland ExR 46 Abz Video !!!

doğru kardeşim ama arkdaşının ne çaldığı zaten pek belli deil birde aralarda ha uşak ha filan demesi hoşuma gitti :)

doğru kardeşim ama arkdaşının ne çaldığı zaten pek belli deil birde aralarda ha uşak ha filan demesi hoşuma gitti :)

bu arkadaşın bartın zonguldak yöresi olduğunu zandiyorum bende exr ile düğün yapıyorum alay ömerx diye ritim var valla ölüleri oynatıyorum ))))) sadece oryantal yok bu orgda asenanın oryanteli bide o olsa tamam ucuz ve amaratlı org bence

valla harbidende güzel org...

kartal kardeş pa500 den exr46 ya göç başlıyor sanırım :)

yok kardeşim ne göçü :D ben 2.klavye olarak aldım exr46 aldım zaten yazıyo mesaj bölümünde güzel alet o yüzden :)

bende düşünüyorun valla tekrar alsam hiçde fena olmaz şu an durumum müsait değil ama neden olmasın en kral düğünü siler atarsın ve her türlü programa uygun ritimler mevcut orgda.

kardeşim durumun müsait deilse bu aletten alabilirsin tekrar bununla dediğin gibi istediğin programı yapabilirsin o kapasite var yani orgta ....

exr ciler yardım edebilir mi.....midi çalarken tuşları kapattığımız bir tuş varmı bu orgda..şimdiden teşekkürler...

güncel ...

güncel .....