Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.

Pesidelphia

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland BK-5OR
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bXYVs46XR0E&feature=plcp]Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları. - YouTube[/ame]

Cevap: Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.

Ya arkadaşım kusura bakma ama sen o aleti hemen şimdi camda aşağı fırlat gitsin, çünkü sen bu işi öğrenemezsin, müzik kulağın yok. 4/4 ile 3/4 ritimi ayıramıyorsun gerçekten sen bu işi öğrenemezsin. Şimdi youtube'a gir ve "İstanbul Sokakları" yaz, bakalım senin çaldığınla ritim olarak uzaktan yakından alakası var mı? Ayrıca pitchbend kullanmayı da çok güzel öğrenmişsin maşallah kedi ciyaklatır gibi kullanıyorsun çok duygusal oluyor devam et.

Saygı Duyarım Hocam.Kendinizi Eğlendiriyoruz İşte Tamamen Kulaklan Çalıyorum Dediğin Gibi Ritimleri Seçemiyorum.

Zamanla gelişir çalışmalara devam...Bukadarını kulaktan çalabiliyorsan zamanla gelişecektir ritim vuruşlarına biraz daha kulak ver...Parçalar için ona göre ritm seçimi yap...

öğretici , eğitici yorumlara sözüm yok ama kırıcı yorumlar müzisyenlere yakışmıyor bence, kardeş daha çok dinle pratik yap daha iyi olursun umarım....

Kardeşim slow 6-8 kullan daha iyi yaparsın

Devam et kardesim. Ritim onerilerini dikkate al. Orgu falanda pencereden atma sakin. Basarmanin yarisini gerceklestirmissin. Baslamissin. Gerisi gelir zamanla.. Eline saglik..

Çok Teşekkür Ederim Önerileriniz Ve Yorumlarınız İçin.Ben Kendimi Eğlendiriyorum Amacım Yok Sahne Almıcam,Düğün Yapmıcam.En Fazla Satarım Klavyeyi Kurtulurum Yaklaşık 5 Yıldan Beri Hevesim Var Sadece Kulak Bu Çaldıklarım.Orası Öyle Olmuş Burası Böyle Olmuş Diye Bakmıyorum.Siz Değerli Hocalarıma Sunuyorum Ne Zaman Olmuş Kardeşim Dersiniz O Zaman Gülerim.Şuanda Belki Üzülsemde.Siz Olmuş Diyene Kadar Çalışacağım.Saygılar.

3/4 yada 6/8 türü aksak ritimle calacagın parcayı vahde duz alakaası olmayan ritimle calmaya calısmıssın... once ritim ogren kardeşim.. muziklere alkısla gumlerini bulup ritim tutmayı ogrenmeden org calmayı deneme...

Saol Ustam Dikkate Alıcam Kesinlikle.