Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.

Cevap: Roland BK-5OR Slow - İstanbul Sokakları.

Hocam Saolasın Valla Bu İş Hakkında Sana Danışıcam Zaman,Zaman Başını Ağrıtıcam İzin Verirsen.Bende Bilgisayarcıyım Donanım İle İlgili Herhangi Bi Konuda Yardıma İhtiyacın Olursa Sakın Çekinme.

Tamam kardeşim herzaman rahatsız edebilirsin bir sorun olduğu zaman kafana takılan birşey olduğu zaman bana mesaj atman yeterlidir

Değerli Kardeşim ;

Burdaki ben ve diğer yorum yapan arkadaşlarımız sana sadece yol gösterip doğrusunu öğretmeye çalışıyoruz. Bizlerin dediklerini sakın yanlış anlama.

Ritim konusunda dedikleri gibi 3/4 lük kullanmanız gerek bu şarkı için.. Eğer çalacağınız şarkıların ritimlerini bilmiyorsanız internetten araştırın. Bize sorun. Biz size bildiğimiz kadar yardımcı olalım.

Ayrıca çalarken lütfen pitch bend i bu kadar fazla kullanmayın. Akorlara özen gösterin. Hissederek çalın. Fazla meyan vermenize gerek yok. Şarkının ara nağmesinde 1-2 kez yapın yeterli.

Aleti de sakın camdan fırlatıp atmayın. Müziğe devam edin. yeteneğiniz var. Bunu geliştirin. Bol bol pratik yapın.. Kolay gelsin.

Değerli Kardeşim ;

Burdaki ben ve diğer yorum yapan arkadaşlarımız sana sadece yol gösterip doğrusunu öğretmeye çalışıyoruz. Bizlerin dediklerini sakın yanlış anlama.

Ritim konusunda dedikleri gibi 3/4 lük kullanmanız gerek bu şarkı için.. Eğer çalacağınız şarkıların ritimlerini bilmiyorsanız internetten araştırın. Bize sorun. Biz size bildiğimiz kadar yardımcı olalım.

Ayrıca çalarken lütfen pitch bend i bu kadar fazla kullanmayın. Akorlara özen gösterin. Hissederek çalın. Fazla meyan vermenize gerek yok. Şarkının ara nağmesinde 1-2 kez yapın yeterli.

Aleti de sakın camdan fırlatıp atmayın. Müziğe devam edin. yeteneğiniz var. Bunu geliştirin. Bol bol pratik yapın.. Kolay gelsin.

Hocam Kesinlikle Yorumları Kötü Algılamam Mümkün Olamaz.Ben Dediğim Gibi 5 Yıllık Dinleyicilikten Çalma Konumuna Geçtim Olur Olmaz Bunu Ben Kendimce Yorumluyamam Sizlere O Yüzden Sunuyorum Siz Ne Zaman Tamam Kardeşim Olmuş Diyene Kadar Çalışacağım.Hiçbir Yorumu Kötü Düşünmem,Algılamam İmkansız Siz Değerli Ustalarımın Önünde Saygı İle Eğilirim.Saygılar.

Tebrik ediyorum,
Bu donanımla, görüntülü ses kaydı paylaşacak düzeyde özgüven sahibi olman görülmüş şey değil.
Tekrar tebrik ederim.

Ya arkadaşım kusura bakma ama sen o aleti hemen şimdi camda aşağı fırlat gitsin, çünkü sen bu işi öğrenemezsin, müzik kulağın yok. 4/4 ile 3/4 ritimi ayıramıyorsun gerçekten sen bu işi öğrenemezsin. Şimdi youtube'a gir ve "İstanbul Sokakları" yaz, bakalım senin çaldığınla ritim olarak uzaktan yakından alakası var mı? Ayrıca pitchbend kullanmayı da çok güzel öğrenmişsin maşallah kedi ciyaklatır gibi kullanıyorsun çok duygusal oluyor devam et.

kötülemek kolay yardım etmek zor iştir sen arkadaşı kötüleyerek dogru yapmıyorsun arkadaşım madem müzik kulağın var yardımcı ol burası kötüleme azarlama yeri değil yardımlaşma ve paylaşma forumu saygılar...

kardeşim sen emire bakma, yürüdüğün yolda devam, senin tek eksiğin neyi hangi ritimle çalacağını bilmiyor olman... orgunu filanda aşağı atmana gerek yok :) onu diyenler sanki zamanında senden farklımıydı...

adam paylaşım yapmış siz burada gelip neredeyse döveceksiniz adamı... bence müzik kulağı var yoksa sarkıyı bile çalamaz.. sadece ritim konusunda kendini geliştirmelisin kardeşim.. sorun olursa özelden at her türlü yardımcı olurum

İyi Yorumada Saygım Var Kötüyede Kimseye Kızmam Mümkün Değil Oluru Varsa Olur Olmazsa Satılık Bölümünde Görebilirsiniz Cihazı :)