ritimlere transpoze atamak

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
arkadaşlar ben mesela vahde ritimi -1 transpoze olsun pop ritmi -5 olsun bir başka ritim örnegin halay ritmi artı 3 olsun..yani ritim değiştirdiğimde transpozeler ne ayarladıysam o şekilde gelsin istiyorum.nasıl yaparız bunu...saygılar...

Cevap: ritimlere transpoze atamak

bilen yok mu arkadaşlar...

güncell...

bir daha güncelleyelim...

güncell...

ritmi bu şekilde yapamazsın fakat programı bu şekilde yaparsın ritim ses transpoze tempo ayarlayıp bu şekilde kaydedebilirsin

programı derken biraz detaylı anlatabilirmisin kardeşim...

yok mu bi hayırsever...

Arkadaşım TRANSPOZE nin önce ne olduğunu bilmek gerek TRANSPOZE seslendirme için geçerli bir olgudur Rtimde TRANSPOZE nin ne mantığı var. Diyelimki sanatçı sana benim sesim FADİYEZ dir dedi sen orgun transpoze kısmından istediğin başlama karar sesi tuşuna o sesi ayarlarsın ve o tondan çalarsın TRANSPOZE bu demektir yani ses trasferi demektir. Gene rtimde yapmak istediğinin ne olduğunu gözden geçir ondan sonra sorunu sor ki gerçek ve anında yanıt alabilesin. Saygılarımla,

ben anlatamadım hocam ya da siz anlamadınız..transpozenin ne oldugunu biliyorum..ben 800 de mi kararı çalıyorum. transpozeyi eksi artı yapıp değiştiriyorum.bu şekilde çalıyorum..bu yazdıklarımda sorun yok..benim asıl öğrenmek istediğim şu stly play modunda iken ritimden ritime geçerken önceden ayarladığım transpozelerle birlikte gelsin istiyorum...örneğin vahde ritmini önceden -3 transpoze yapıp kaydettim diyelim,yine 2/4 lük oyun havası ritminide -7 yaptım kaydettim..orgu kapatıp açtım..vahde ritmine bastım
-3 ile oyun havasına bastım -7 ile gelsin istiyorum..saygılar..

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri