ritimlere transpoze atamak

Cevap: ritimlere transpoze atamak

abi senin istedğin olayı anladım bende yapmak istiyorum ama olmuyormuş ben bor müziğe sormuştum korg i4s de bile oluyordu ama yeni nesil orglarda yokmuş

abi senin istedğin olayı anladım bende yapmak istiyorum ama olmuyormuş ben bor müziğe sormuştum korg i4s de bile oluyordu ama yeni nesil orglarda yokmuş

sagol kardeşim cevap verdiğin için.eger gerçekten olmuyorsa bilemeyeceğim.ama dedğine göre eski orglarda oluyorsa bence yeni orglarda da olması lazım diye düşünüyorum..belki bilen birisi çıkar..ben araştırmaya devam edicem...çünkü bi ara birisi yapmıştı sanki...ama tam da emin değilim...:confused::confused::confused:

yine güncell...belki bilen vardır...

arkadaşlar sonunda kendim çözdüm..cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim..global-general controls-lock sayfasında master transpoze kilidi açık olacak.buna ilave olarak style perf.m.transpoze de açık olacakmış..ayarlar bu şekilde.
ritimleri istediğiniz transpozede ayarlayıp ,üst tırnaktan write current style yapacağız..böylelikle her ritme farklı transpoze atanabiliyor.saygılar..

transpozeyi ayarladıktan sonra sağ üst tırnaktan write current style perf yazan yere tıkla artık bu ritmi her açtığında ayarladığın şekilde transpozeli açılır bir de işlem bitince bu mevcut setini usb ye yeniden save etmeyi de unutma

ben anlatamadım hocam ya da siz anlamadınız..transpozenin ne oldugunu biliyorum..ben 800 de mi kararı çalıyorum. transpozeyi eksi artı yapıp değiştiriyorum.bu şekilde çalıyorum..bu yazdıklarımda sorun yok..benim asıl öğrenmek istediğim şu stly play modunda iken ritimden ritime geçerken önceden ayarladığım transpozelerle birlikte gelsin istiyorum...

!!--örneğin vahde ritmini önceden -3 transpoze yapıp kaydettim diyelim,yine 2/4 lük oyun havası ritminide -7 yaptım kaydettim..orgu kapatıp açtım..vahde ritmine bastım
-3 ile oyun havasına bastım -7 ile gelsin istiyorum..saygılar..''

arkadaşlar sonunda kendim çözdüm..cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim..global-general controls-lock sayfasında master transpoze kilidi açık olacak.buna ilave olarak style perf.m.transpoze de açık olacakmış..ayarlar bu şekilde.
ritimleri istediğiniz transpozede ayarlayıp ,üst tırnaktan write current style yapacağız..böylelikle her ritme farklı transpoze atanabiliyor.saygılar..

kardeş, Saz Grubu Hocam ın da dediği gibi... RİTİM TRANSPOZE OLMAZ.... sen vahde ritmin de çalarken, ritmi de transpoze yaptığını sanıyorsun galiba ama....sadece vahde ritmin de kullandığın enstruman sesini -3, yada 2/4 ritim de kullandığın sesi -7 transpoze yapıp çalıyorsun önce bunu bi anlaman lazım....

İSTEDİĞİN RİTME TRANSPOZE ATAYAMAZSIN..SADECE O RİTİMDE Kİ KULLANACAGIN SES E TRANSPOZE ATAYABİLİRSİN....

Ama sen anlatmak istediğini düzgün anlatamıyorsun...Sen anlatamadın ama ben anladım galiba....; sen vahde sarkı bitip oyun havasına gireceğinde 2/4 Ritimi seçtiğinde Mİ den caldığın için transpozeyi LA ya çekmek ve oyun havasına LA dan başlamak için tranpoze düğmesine 7 kere basman lazım.... sen buna zaman kaybetmemek ve arada boşluk bırakmamak için.... ne zaman o 2/4 ü secersem seçiyim -7 ile yani Mİ çalana göre LA ile hemen başlayım istiyorsun öyle mi....??..:)

yamahada registration memory ile halledebiliyoruz bunu korgda da muhakkak vardır bi karşılığı ki zaten bulduğunu söylemişsin, sanırım problrm hallolmuş

Kardeş bu konu epey bir önceydi.Ve ben kolayca yapıyorum şuan tüm ritimlere transpoze atayabiliyorum.Örnegin vahde ritmine -2 ayarlıyorum. 2-4 lük bir ritme -4 ayarlıyorum..ayarladıgım ritimi ne zaman açarsam yaptığım transpoze ile geliyor..

Kardeş bu konu epey bir önceydi.Ve ben kolayca yapıyorum şuan tüm ritimlere transpoze atayabiliyorum.Örnegin vahde ritmine -2 ayarlıyorum. 2-4 lük bir ritme -4 ayarlıyorum..ayarladıgım ritimi ne zaman açarsam yaptığım transpoze ile geliyor..

ya kardeşim ritim transpozeli geliyor diyorsun yine eksik kelime kullanıp tam anlatamıyorsun..... ..

yani ritimde ki kullanacagım ses transpozeli geliyor demen lazım....yani onu demek istiyorsun değilmi......
-- ilk baştan da benim dediğim sekilde anlatsaydın işin hemen hallolurdu.....

Ben anlatıyorum sen anlamak istemiyorsun.Ses değil ritim tranpozeli geliyor...Zaten sorunu çözdüm.Problem yok...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri