PSR OR700TR V1 vs PSR OR700TR V2

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 45
  • Görünümler : 13K

PSR OR700TR V1 vs PSR OR700TR V2

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Konu yamaha firmasında bitiyor. Onlar dışarıya açık, usere her ülkeye uyarlanabilecek org yapmak istiyormu istemiyor mu...isterlerse ortalığın tozunu attırırlar......yoksa burada can üstad uğraşsın dursun....imkanları bu kadar.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
psr serilerindede scala bölümünden koma veriliyor tabiki. zor bir şey değil.
ayrıca bunu registration larlada hafızaya alınabiliyor. bence s900 e chip çalışması daha çok yakışırdı. s900 ile or700 ün saundu benim kulağıma göre çok farklı. üzerindeki s.art sesler en önemli fark. neyse konu zaten bu değil. çokta konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok. V2 yi dinlemek nasip olmadı henüz. bu yüzden bu ankete katılamıyorum.

Cevap:Dogdudan Yamaha or700 Cevap

Degerli Musizyen Arkadaşlarım Can Başar Dedigi Gibi Bende Or700v2 Kullanıyorum Sitedeki Benim İçin Yazılan Yorumlar İçin Teşekkur Ederim
v1 de Uzun Bir Surecte Çalıstık İyi Bir Sonuc Elde Ettik Diye Dusunuyoruz
v2 ye Gellince Onda Daha Çok Arkadaşlarımız Ritm Yazdı Gerçekten Guzel Olmuş Bizler Neden Yazmadık Konusunda İse Ben Şahsımca Zaten v1 De Gerekeni Yaptık Bir Daha Ritm Yazmanın Bir Anlamı Yok Diye Duşundum Ama Kısa Bir Zaman Once Can Başarla Bu Konuda Mutabık Kaldık Tahminim 10 Ritm Yazıp Sayın Can Başar a Teslim Edecem Çunku Sozumuz Var. Sizinle Paylaşır Eskiden Oldugu Gibi Turk Sanat Muzigi Midilerine Başladım Ve Çok İyi Oluyor Cunku Çok Talep Var Bunlarıda Kısa Zamanda Paylaşmayı Duşunuyoruz Yamaha İle Sorularınıza Geç Cevap Verebilirim Ama Mutlaka Degerlendirmeye Alırım Herkese Selamlar M.DOGDU

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: PSR OR700TR V1 vs PSR OR700TR V2

ooooooooooo konu nerelere gelmiş bende anket diye girdim neler okudum neler karışmış ortalık durulmuş canlanmış ... nese ben şuan v1 kullanıyorum herkes biliyor zaten valla ben şahsen v1 imden çok ama çok memnunum v2 ye gelince hiç yakından dinleme fırsatı bulamadım kaldıki geçen bununla ilgili topic açmıştım neyse şuan anket için bir oylama yapamıcam inş ilerde v2 kurcalama fırsatı bulursam bakarım ...ritim ve seslerde neden bir tatminsizlik var hayret ediyorum ya ben çok eski aletlerle çok uğraştım haşır neşir oldum kulaklarım tıkalı yada milletin kulak frekans ayarları farklı bir türlü bunu çözemedim geçen başka marka bir orgla yanyana çalıp dinledim konu saptırılmasın ama pa 80 le benim v1 i üç kişi canlı dinledik ritim ve ses olarak inanın v1 çok çok üstün geldi 3 kişininde kulağı demekki hatalı tuhaf deme sizce...?acaba bizdemi bir tuhaflık var yaw bir doktora gidip kulaklarımı kontrol ettiricem en kısa zamanda...:D sonuç v1 hertürlü götürüyorrrrrrrrrr kullanmasını bilene..... saygılarımla.... :)

siz eğer kullandığınız orga uyarak hareket ederseniz o org sizi biryere kadar götürür...
ama eğerki kullandığınız orgu kendinize uydurarak hareket ederseniz işte o sizi heryere götürür.

Şimdi ankete ben oy kullanmadım kullanmam için V2 yide kullanmam gerek o nedenle oy vermim etki yapmim.Ama şunu söyleyebilirim Yamaha or 700 v1 Harika bir tasarım.Yapamadığım müzik yok şu ana kadar.Fakat malzemesi az onuda inşallah yazın tatil zamanı kendi malzememi üreteceğim :)